2777
2789

افسردگی از غلبه سودا درمغز به وجودمیاد

پرهیز ازسردیجات مثل برنج ماکارونی کنسرو غذای حاضری و...

اسپری گلاب روی بالش

و...

اگه درمان اصولی بخواین با طب سنتی درخدمتم

هدفمند زندگی کن بانو🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی از غلبه سودا درمغز به وجودمیاد پرهیز ازسردیجات مثل برنج ماکارونی کنسرو غذای حاضری و... اسپ ...

گرمیجات زیاد مصرف میکنم برنجم بخاطر رژیم هفته ای یه بار استفاده میکنم ماکارونیم که سه چهارماه یه بار

گرمیجات زیاد مصرف میکنم برنجم بخاطر رژیم هفته ای یه بار استفاده میکنم ماکارونیم که سه چهارماه یه بار

گرمیجات اگر طبعش گرم وخشک باشه خشکی زیادهم برای مغزمضره

دمتون گرم که اراده دارین ورعایت میکنین

هدفمند زندگی کن بانو🌹
گرمیجات اگر طبعش گرم وخشک باشه خشکی زیادهم برای مغزمضره دمتون گرم که اراده دارین ورعایت میکنین

اها چه جالب نمیدونستم مصرف چیزای گرم و خشک هم به مغز آسیب میرسونه ممنون از راهنماییتون😘😘🥰🥰

اولش سخته ولی بعد عادی میشه

اها چه جالب نمیدونستم مصرف چیزای گرم و خشک هم به مغز آسیب میرسونه ممنون از راهنماییتون😘😘🥰🥰 اولش ...

خواهش میکنم🌹

بله هرچیزی به اندازه خوبه حتی گرمیجات

بله درسته همون اولشه که اراده میخواد

هدفمند زندگی کن بانو🌹