viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12440 عنوان برات ارزوی مرگ میکنم 294 بازدید | 16 پست هرکسی که خیانتکارع. هرکسیییییییی برات از ته دلم ارزومیکنم بمیری اونم با درد فراوان یجوری بمیری ک بگی خدایا غلط کردم که حتی نفس میکشم یجوری زجر بکشی که ۱۰۰۰ بار بمیری زنده شیییییییی بدم از همه خیانتکارا میاددددد چقد کصافتین🥴کاش میشد سنگسارتون کرد اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨ 1402/09/28 | 00:28 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazar_0_0 عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 8277 خيانتكار نيستم ولي ارزوي مرگ كن برام حال ندارم زندگي كنم باتشكر حوصله ندارم ولم كنيددد💀
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12440 پیرو تاپیکه داغ؟ هم اون هم کسی ک عاشقشم منو تو منگنه گذاشته نمیدونم خیانتکاره یانه اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
نینی_یار_گیر_نده عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 2222 ولی من از خدا براشون عمر طولانی میخوام ولی سختتت و پس دادن تقاص کارشون مرگ ک خوبه پایان سختی هاست
الهامتونممم عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7028 ی نفس بکش آجیخیانتکار به سزاش میرسه هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12440 ولی من از خدا براشون عمر طولانی میخوام ولی سختتت و پس دادن تقاص کارشون مرگ ک خوبه پایان سختی هاست مرگ دردناک هم عالیه مرگی که توش داغون بشن اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12440 ی نفس بکش آجی خیانتکار به سزاش میرسه امیدوارم برسه اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
مهرو_جان عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 2160 هم اون هم کسی ک عاشقشم منو تو منگنه گذاشته نمیدونم خیانتکاره یانه خدا ب خیانت دیده ها صبر بده و ی آدم لایق قسمتشون کنه💔از این خیانتکارا عاشق در نمیاد
niazzzzzz عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 7781 چقد از وقتی خوندم ناراحتم و تو فکرم😔 مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
خوشبختی_درونی_است عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 10327 خب بدت میاد چرا آرزوی مرگ میکنی نعوذ بالله خوبه جای خدا نیستیم اونقدر بزرگواره که گناهکارشم میبخشه من و شما چه کاره ایم آرزو کن سر براه شن
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12440 خب بدت میاد چرا آرزوی مرگ میکنی نعوذ بالله خوبه جای خدا نیستیم اونقدر بزرگواره که گناهکارشم میبخشه م ... اینجور ادما از حیوونم کمترن کاش خدا هیچوقت نبخشتشون اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12440 چقد از وقتی خوندم ناراحتم و تو فکرم😔 چرا عزیزم چیشذه اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12440 خدا ب خیانت دیده ها صبر بده و ی آدم لایق قسمتشون کنه💔 از این خیانتکارا عاشق در نمیاد هعی💔💔واقعاا اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨