2777
2789
عنوان

مسواک زدم گشنم شد😒

59 بازدید | 8 پست

چیه این اشرف مخلوقات چرا اخه  

هرگز عقلِ سیاسیِ شهروندان را به دست هنرمندان (اهل ادب) ندهید.با ذهنیّت رمانتیک و فهمِ ناچیزی که از امرِ مهیبِ سیاست دارند درهایِ جهنم را بازمی‌کنند..#الکسی_دو_توکویل 

سرم بزن

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرم بزن

هرگز عقلِ سیاسیِ شهروندان را به دست هنرمندان (اهل ادب) ندهید.با ذهنیّت رمانتیک و فهمِ ناچیزی که از امرِ مهیبِ سیاست دارند درهایِ جهنم را بازمی‌کنند..#الکسی_دو_توکویل 

شما یکی از جنس من هستین 

عشق و رفاقت و صمیمیتی که بین مسواک و معده من هست بین لیلی و مجنون نبوده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دقیقا پسر من  بعد مسواک به رختخواب که میرسه گشنه ش میشه

عاشق و معشوق😂

شما یکی از جنس من هستین  عشق و رفاقت و صمیمیتی که بین مسواک و معده من هست بین لیلی و مجنون نبو ...

نمیخوام این عشق و رفاقت روو کشک چی😂

نمیخوام این عشق و رفاقت روو کشک چی😂

تو نخوای اون‌ میخوادت😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍