2777
2789
عنوان

قرص اسپیرونولاکتون و تنبلی تخمدان

5757 بازدید | 155 پست

سلام خانم های عزیز.

من نمیدونم تنبلی تخمدون دارم یا نه ولی فکر میکنم باشه موهای زائد دور سینه و دور ناف و زیر چانه دارم جوش های زیر چونه که تو اینترنت دیدم هورمونی بود به علاوه ریزش شقیقه ای و سینه هام کوچیکه ایا ربط داره؟ چون قبلا سینه هام چاق و گردتر بوده حدودا پنج سال پیش اما الان پوست؟ اما پریود هام منظمه سر ماه و هفت روزه. خانما باید چیکار کنم شنیدم اینطور مواقع اسپیرونولاکتون مصرف میشه عوارضش رو میدونید یا واقعا تاثیر داره؟ 

و اگر عوارض داره ایا تنبلی تخمدان درمان خانگی یا سنتی داره؟؟؟؟ 

ممنونم عزیزای دل که وقت میزارید. 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارضش چیه عزیزم ببخشید گلم چند وقته میخورید؟ جواب هم داده؟ 

ی دوماهی خکردم ریزشم کم شد 

عوارضش بهم خوردن پریود همراهش قرص هورمومی پروژیترون دادن بهم .دست وپام داغ میشن .ممکنه به کبد اسیب بزنه باید ماهی یکبار بری برای معاینه 

ی دوماهی خکردم ریزشم کم شد  عوارضش بهم خوردن پریود همراهش قرص هورمومی پروژیترون دادن بهم .دست ...

پس فکر کنم اصلا نرم سراغش بهتره همین سینه های لعنتی و این ریزش شقیقه ای رو مخه میخام اگر بشه ببینم درمان سنتیش چیه

پس فکر کنم اصلا نرم سراغش بهتره همین سینه های لعنتی و این ریزش شقیقه ای رو مخه میخام اگر بشه ببینم د ...

چی بگم والا 

اگه قصد بارداری داری نخور 

ولی زیر نظر دکتر مطمئنه اگه نمیخوای باردار شی

الان ۱۰ روزه شروع کردم دوباره بعد از ازمایش مجدد دست و پاهام میسوزن ولی ریزشم کم نمیشه  البته ...

مرسی گلم با حوصله توضیح دادی🌹 ولی فک کنم میگن بادکش گرم تخمدون ها جواب میده برا همین تنبلی نمیدونم چقد صحت داره حالا

مرسی گلم با حوصله توضیح دادی🌹 ولی فک کنم میگن بادکش گرم تخمدون ها جواب میده برا همین تنبلی نمیدونم ...

خواهش میکنم 

مشکلتون خیلی حاد نیست اول روش سنتی رو امتحان کنید 

ان شا الله نتیجه بگیرین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹

چی بگم والا  اگه قصد بارداری داری نخور  ولی زیر نظر دکتر مطمئنه اگه نمیخوای باردار شی

فعلا برای بارداری نمیتونم اقدام کنم نه الان قصد ندارم شاید شیش ماه دیگه اقدام کنم

این ژنها چه کارایی که با ادم نمیکنن

دقیقا همش نگرانم این ارثی باشه و اینکه چطور باهاش مقابله کنم از ریخت انداخته بخدا فک کن تو بیست سالگی دو تا سینه ی شل و کوچیک کل بدنم رو فرمه فقط اینا ادمو خجالت میده موهامم ک نگم نصف شده منی که اونهمه پر مو بودم 

دقیقا همش نگرانم این ارثی باشه و اینکه چطور باهاش مقابله کنم از ریخت انداخته بخدا فک کن تو بیست سالگ ...

از مو نگو که دق کردم 

امروز رفتم دکتر گفت ارثیه 

ارث نداریم نمیدونم بر چه اساس گفت 

من با ۳۷ سال سن ارث کجا بود 

خواهش میکنم  مشکلتون خیلی حاد نیست اول روش سنتی رو امتحان کنید  ان شا الله نتیجه بگیرین ...

مرسی عزیزم بابت امیدواریت گلم انشالله شما هم دلت شاد باشه عزیزم. اره دلم میخاد برم جای یه ادمی که از طب سنتی قشنگ سر در بیاره ولی سراغ ندارم مشهدم