2777
2789
عنوان

پیش به سوی کریسمس2024 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 24 پست

من یه دوستی دارم از وقتی ازدواج کرده ساکن آلمانه. یه بار می‌گفت من طی این همه سال تاحالا یه بارم کریسمس نگرفتم! می‌گفت از خودم نمی‌بینم. برام بیگانه ست.

حالا چجوری نصف مردم مملکت میشینن سر سفره شب یلدا بعد دنده معکوس میکشن تو کریسمس من نمی‌دونم😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوستی دارم از وقتی ازدواج کرده ساکن آلمانه. یه بار می‌گفت من طی این همه سال تاحالا یه بارم کری ...

ما همه اعیاد و باهم داریم از نوروز تا عید قربان و فطر از اونور هالووین و بلک فرایدی و یلدا و کریسمس و روز زن و ولنتاین🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
من میرم از نزدیک مراسم شون را می بینم .کلیسای وانک اصفهان و خیابون نظر...

وای کلیسای وانک خیلی خیلی خیلی قشنگه.😍 اون روز که من رفته بودم بازدیدش یه کشیش داشت صیغه ازدواج دوتا کفتر عاشق رو تو محراب جاری میکرد.

شما ساکن اصفهانی؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

درخت کاج⛄🎄

کادو

جوراب تزیئن شده

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................
با کامپیوتر اومدم سایت

اوووو چقد حوصله داری تو تا تایپ کنی یا اصن تا کامپیوتر رو باز کنی و اینا نی نی سایت خودش حذف شده😂😅

🚫کاربر آب_آلبالو(یاسمن) نیستم🚫   اسما هسدم😁 نی نی یار جون تروخدا تعلیقم نکن🥺🥺🥺🥺
وای کلیسای وانک خیلی خیلی خیلی قشنگه.😍 اون روز که من رفته بودم بازدیدش یه کشیش داشت صیغه ازدواج دوت ...

😍

من حتی  برای کلیسای وانک یه نرم افزار به زبان ارمنی نوشتم 😁 

بله ساکن اصفهانم .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...