2777
2789

من فقط از این مدل کمی خوشم اومده البته قسمت قهوه ایش روشن باشه از مدلهایی که طلایی دارن اصلا خوشم نمیاد شما اگه عکس دارید بفرستید

قدیمی شد دگ اینا واقعا زشتن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونم جدیدا یه سریاشون طلایی دارن یه سری هاشونم که کار چوب و حرفه ای هستن واسم بالا در میاد

نه طلایی هم نه ببین اینا هر خونه ای هس بگرد چیزای خاص بخر حتما لازم نیس ست باشن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

اها اره مال من راشه گرجستانه

مبارکت باشه ست جهیزیه منم راشه ولی میگم دیگه الان سالم سالم باید مفت رد کنم تا جدیدش و بگیرم واسه همین نمیخوام زیاد گرونشو بخرم چند سال دیگه خراب شد عوض میکنم