2777
2789

تو تاپیک قبلم گفتم ولی خوب استقبال زیاد نبود چون تایم خوبی تاپیک نزدم بچه ها مشاورم آدم مطرح و موجهی هستن و بسیار بودن افرادی که بعد از مشاوره های خصوصی باشون از این رو به اون رو شدن و موفق تر از همیشه شدن ولی امروز ایشون به من گفتن عکس از خودت بفرست وقتی پرسیدم گفتن میخوان ببینن حال و هوای من تو این روزای افسردگی بعد از زایمان چطوره و مقایسه کنن با عکسای قبلیم که سره حال بودم آخه بشون گفتم خیلی به خودم می‌رسیدم قبلا ولی الان هیچ حالا نظر شما چیه خودم که اصلا حس جالبی نگرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه اش رو ندارم 

اما طبیعی و نرمال به نظر نمیاد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی   که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                  بزرگترین خیانتی که انسان میتواند به خود بکند، ترس از این است که حالا دیگران درباره من چه فکری میکنند؟! ‌                        Tom Odell_another love💜🎧 

مشاورت احتیاج ب مشاور داره😄

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

طبیعی نیست حق نداره عکس بخواد

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

کاملا این حرکت غیر منطقی و دور از قوانین مشاوره اس .مشاوره و مراجع حق نزدیکی بهم دیگه ندارند .مشاوره فقط در محیط کار و گرنه امکان تلفن و صحبت خصوصی با مراجع اصلا نباید داشته باشه دو طرفهد

همه چی خوب میشه تلاش کن