2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده 😔

197 بازدید | 19 پست

بچه ها دارم دیونه میشم با یا نفر بودم حدود پنج ماهه 

خیلی دوسم داشت حتی منو برای ازدواج می‌خواست عوض شده خیلی عوض شده 

پس اون همه دوست داشتنمون چی میشه توی این ماه همش میومد و می‌رفت اصلا موندنی نیست قسم میخوره کسی توی زندگیش نیومده الآنم بلاکم کرده همش میگه من روانم خوب نیست به نفع خودته بزار ازم دور بشی 

از یه طرف من واقعا دوسش دارم نمیتونم 

چیکار کنم خسته شدم از این وضعیت

اینم بگم که خیلی مغروره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم ...تهه همین دوست پسر گرفتنو یا به قول بعضیا رل گرفتم همین جداییه ..ولی زمانش متغیره ..

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

یعنی حالم بده میشه میام این تاپیکارو میبنیم ...از یه جایی به بعد کاش همه بفهمن تهه این رل گرفتن و دوست پسر بازی هیچی نیست ...جاش درس بخون موفق شو ...یه ادم حسابی تو این مملکت باش نه خودتو برای یسری پسر کوچیک کن

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

ولی من فکر کردم که ته مال ما رسیدنه

همه همین فکرو میکنن ولی تهشون مثل شماست ...ایا یه پسری میگه همون اول که من تورو فقط برای چند ماه یا چند روز یا... میخوام‌؟؟؟؟؟ نههههه