delneyam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 581 عنوان لطفاخانومای باتجربه کمک کنین 35 بازدید | 9 پست بلخره بعددوماه ازشرهماتوم خلاص شدم ..امروزرفتم ۱۴هفته بودم واین سه ماه فقط شیاف استفاده میکردم واستراحت ولی امروزرفتم سنوگرافی گفت جذب شده ..خانومایه سوال دارم میتونم ازاین به بعد نزدیکی کنم؟وشیاف پرژسترون روادامه بدم خطرنداره 1402/09/27 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delneyam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 581 از دکترت بپرس بعدش با خیال راحت نزدیکی کن نوعروسین؟ نتونستم ابجی یعنی فعلانمیتونم ..اره گلم وحدودچهارماهه نزدیکی نکردم میترسم شوعرم برم سمت کاری....
نازبانوناز عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 3931 نتونستم ابجی یعنی فعلانمیتونم .. اره گلم وحدودچهارماهه نزدیکی نکردم میترسم شوعرم برم سمت کاری.... پس حتما بپرس منم نو عروسم و باردارم از دکترم پرسیدم گفت منعی نداره فقط از شکمت مواظب باش
نازبانوناز عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 3931 نتونستم ابجی یعنی فعلانمیتونم .. اره گلم وحدودچهارماهه نزدیکی نکردم میترسم شوعرم برم سمت کاری.... اره ما زنا که یه مشکل نداریم چند سالته؟خودشموهم می خواد؟
delneyam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 581 اره ما زنا که یه مشکل نداریم چند سالته؟ خودشموهم می خواد؟ عزیزی ..من ۲۳سالمه بله خودش الان چهارماهه نزدیکم نیومده بخاطره بچه ..ولی من میترسم براش ..ابجی دکترنمیتونم برم خونم دوره فعلا کاش یکی میبود ازتجربش میگفت تاخیالم راحت شه
delneyam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 581 پس حتما بپرس منم نو عروسم و باردارم از دکترم پرسیدم گفت منعی نداره فقط از شکمت مواظب باش مبارکه انشالله بچه ات چیه؟برای من امروز۱۴هفتگی گفتن صدردصددختره وحتی توبرگه سنونوشتن
نازبانوناز عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 3931 مبارکه انشالله بچه ات چیه؟برای من امروز۱۴هفتگی گفتن صدردصددختره وحتی توبرگه سنونوشتن احتمالا پسره از رو فرم شکمم میگن
delneyam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 581 احتمالا پسره از رو فرم شکمم میگن چندهفته ای مگه