بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
گفتی رک بگو پس میگم...معمولی هستی یا لبخند کجی داره یه کم صورتت نامتقارنه...بنظرم چشم و ابروهاتو لیف ...
یاااااا پیغمبر...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
دست نزن... اون دماغ به همین چهره میاد... ور نرو با خودت...معصومیت چهرهات از دست میره...
اینجا عکس آنجلینا جولی رو هم بذاری صد تا ایراد ازش میگیرند
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
[QUOTE=321390050]گفتی رک بگو پس میگم...معمولی هستی یا لبخند کجی داره یه کم صورتت نامتقارنه...بنظرم چشم و ابروهاتو لیف ...[/Qسلام خوبه خیلی رکی بیا واسه منم نظر بده البته من سه تا بچه دارم مراعات حالم کن 😂