2777
2789

من واقعا نمیتونم ببخشمشون مقصر این بی اعتماد به نفسی و حس ناکافی بودن و بی عرضگی که هر لحظه بهم داده میشه تمامش خانوادم هستن 🥲🥲🥲

انقدر روم تاثیر منفی گذاشتن که دیگه صحبت عادیم نمیتونم بکنم زبونم میگیره تو موقعیتای اضطراب دار پنیک اتک بهم دست میده 

شدم یه آدم افسرده که مدام تو آینده و گذشته سیر میکنم

میگن فقط آق پدر مادر میگیره !!یعنی آق اولاد نمیگیره؟؟😭😭😭

🙂

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگتر که میشی تمام اینا فراموش میشه 

دلت بزرگ باشه دعاشون کن 

دست و پاشون رو ببوس 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

هیچوقت بابامو نمیبخشم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
بزرگتر که میشی تمام اینا فراموش میشه  دلت بزرگ باشه دعاشون کن  دست و پاشون رو ببوس

چجوری دستو پاشونو ببوسم مگه تاحالا به وجود من افتخار کردن یا بهم حس خوب دادند که من بابت کارایی که درحقم کردند قدر دانشون باشم؟!!

تا وقتی یادمه فقط مقایسه ی بی جا با دخترای مردم به قران با کسایی مقایسه میکردند که فقط تو ظاهر خوب بنظر میرسیدن 

بگو  نترس

الان یه نفر تاپیک زد 4 تومن داشتم دانشگاه حالا کلاس تشکیل نشد پولمم نمیدن از مهر تا الان مدام از بابام کتک میخورم منم در جوابش گفتم خب گناه تو نبوده بلاخره که پولت میدن من 9 تومن تو رمز ارز از دست دادم بابام گفت دیگه اینجور جاها نرو. همینو که گفتم دختره اومد پاچه خودم گرفت که یعنی بابای تو خوبه بابای من بده برو گمشو بیشعور زر مفت میزنی چرا و... 😐دیگه ترسیدم نظر بدم