2777
2789
عنوان

زنگ زدگی ارتودنسی پشت دندان

522 بازدید | 25 پست

سلام دوستان شما رتینر یا همون سیمی که به پشت دندون می‌چسبانند یا سیم فیکس وصل کردین ؟ 

من تازه دو روزه نصب کردم ولی انگار بین دوتا دندونام حالت زنگ زدگی پیدا شده برای شما هم پیش اومده ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من هنوز هم دارم تقریبا ۵ سال باید باشه برا من 

نه چنین اتفاقی نیفتاده ؛ برین پیش دکترتون حتما

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
ممنونم بله تا یکشنبه هفته ی بعد نیست دکترم 

❤️❤️

چیزی نیست نگران نباشین بینشونو خوب تمیز کنید آب نمک هم استفاده کنید 

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
شما چطور از نخ دندون استفاده می‌کنید؟ 

نخ دندون های مخصوص هم هست ، که سر پلاستیکی باریکی داره از بین سیم رد میشه 

ولی با نخ معمولی هم میشه ، یکم از سرشو از بین سیم رد کنید بعدش راحت میشه نخ کشید 

یا حتی با نخ دندون های پلاستیکی ی سر تیز دارن با اونم میشه 

نخ دندون های مخصوص هم هست ، که سر پلاستیکی باریکی داره از بین سیم رد میشه  ولی با نخ معمولی هم ...

من مسواک بین دندانی و  نخ کمانی خریدم دنبال همین مدلی بودم پیدا نکردم چون تعطیل هم بوده منم تازه دیروز سیم گذاشتم امروز دیدم واقعا گریم بند نمیاد نخ معمولی نمیشه چون فاصله نداره دندونم ولی خیلی لطف کردین دنبال همین مدلی که گفتید میرم 

مممنونم ازتون  این پروسه حتما باید باشه ؟ نمیشه رتینر متحرک فقط استفاده کرد ؟

فداتون❤️

عزیزم اون بستگی به نظر دکتر داره و اینکه چندتا دندون کشیدین ،یا حتی سایز فک و دندون تون چقدره 

من خودم دوتا دندون کشیدم ، فکم کوچیکم دندونام درشت، پنج تا دندون پایین فیکسه ، دوتای بالا هم فیکس بود ولی بعد ی مدت دیدم داره حرکت می‌کنه دندونم ، رفتم دکتر گفت فیکست متحرک شده داره دندونام رو هل میده جلو ، دیگه فیکس بالا رو برداشت همون شب دندونای بالام رفت سر جاش :)😄