2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا من😢

البته من دوتا بچه کوچیک دارم مشکل تیروئیدم دارم عصبی میشم استرس ودلشوره میگیرم همینطور میمونم تا بهتر بشم

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

وایی اره بعضی وقتا یه جوری عصبانی میشم بی دلیل دلم میخواد داد بزنم  یعنی پیشونیم از  عصبانیت انگار میاد بیرون داغ میشه

یا عین چی یه هو دلم هوری میریزه استرس میگیرم😐

چیزی ک پاین شهر بهش میگن بی ناموسی... بالاشهر بهش میگن ازدواج سفید.. پول همه چیزو قشنگ میکنه 😏😏😎

اینم بخون به کارت میاد

خشم با عصبانیت فرق داره و عصبانی شدن یک مرحله و روش بعد از خشمگین شدن هست

وقتی خشمگین میشید ۴روش برای خشم هست

یکی ابراز خشم هست مثلا فروشنده بقیه پولتون رو نداده بهش میگید میشه دوباره فاکتور من رو چک کنید انگار اشتباه شده، میتونید مناسب هرموقعیت واکنش رو پیدا کنید

یکی اینکه عصبی بشید و فحش و صدا بلند کنید و این چیزا

یکی فروخوردن خشم هست که ابراز نمیشه و ممکنه بعد مدتی ادم منفجر بشه و حتما باعث بیماری میشه و تبعاتی داره

اخری و مهمترینش هم مدیریت خشم هست که به این نتیجهباید برسید که زندگی سخت و دشواره، ادما منظور خاصی از حرفاشون ندارن و راجع به همه چی فکرنمیکنن و رفتار کنن و این چیزا طبیعیه و از چیزهای کمتری خشمگین میشید، اگه در روز مثلا ۵۰۰ بار خشمگین میشید وقتی اتفاقات رو بپذیرید به مرور کم میشه و به روزی ۲۰ بار میرسه و واقعا ادم ارومی میشید

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
میرم از پنجره بیرونو نگاه می کنم😂

من این کارو میکنم بیشتر اعصابم خورد میشه اون لحظه شلوغی و ... اصلا آرومم نمیکنه تازه بد ترم می‌کنه 

اما اگه منظورت اینه هوا میخوره آره خوبه