2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج ابرانی رو یکم زنده تر بردار اب روغن بهش بدی بزار خوب دم بکشه 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

من همیشه دمپخت میکنم و هردفه هم یه مدل درمیاد🤣🤣🤣

ولی به دقیقه ش نیست، برای ابکش باید ببینی دونه هاش زیر دستت له نشه در عین حال وسطشم سفت نباشه

بستگی به ته دیگتم داره چی بزاری

اگه تهچین یا ماست یا سیب زمینی میزاری باید زنده تر برداری چون اینا خودش اب داره

اگرم نون میزاری معمولی ابکش کش کن

ولی حیفه برنج ایرانیه ابکش بشه دمپخت کن، وقتی شستی یه بند انگشت اب روش باشه و نمک بزن، نیم ساعت بزار خیس بخوره و با همون اب بزار بپزه و روغنم بریز

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
😂😂😂

۸ دقیقه تا ده دقیقه بجوشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چرا زیرشو زیاد میکنم بخارش بالا نمیاد؟؟؟؟

منظورت چه زمانیه؟

میتونی با دست خیس بزنی به قابلمه متوجه بشی بخار پیچیده یا نه

ولی من ۱۰ دقیقه اول شعله رو متوسط میزارم با در بسته که بخار بپیچه بعدش کم میکنم

این لینک رو ببین برنج دمی رو یاد داده، کلا غذاهای دیگه ش هم ببین من درست میکنم خوشمزه ست

https://youtu.be/Kf7g8niCQOI?feature=shared

منظورت چه زمانیه؟ میتونی با دست خیس بزنی به قابلمه متوجه بشی بخار پیچیده یا نه ولی من ۱۰ دقیقه اول ...

الان زیرشو زیاد کردم ک بخار کنه

اما سوخت متاسفانه😂😂😂😂😑

اشپزیم خوبه اماااا برنج اصلااااااا

منظورت چه زمانیه؟ میتونی با دست خیس بزنی به قابلمه متوجه بشی بخار پیچیده یا نه ولی من ۱۰ دقیقه اول ...

ببین مرغ خورش اینارو خیلی خوب بلدم

امااا از برنج پختن متنفرم ته دیگام نرم میشه برنجامم هیچوقت خوب درنمیاد😐

الان زیرشو زیاد کردم ک بخار کنه اما سوخت متاسفانه😂😂😂😂😑 اشپزیم خوبه اماااا برنج اصلااااااا

زیاد نباید بکنی عزیزم

فقط اون موقع که آب داره زیاد باشه، هروقت ابش تموم شد باید درشو بزاری و زیرشو متوسط رو به کم بکنی، وقتی بخار کرد همون ۱۰ دقیقه، دیگه کم کنی یا  شعله پخش کن بزاری

اگرم ابکش میکنی، قابلمه رو بزار داغ بشه و تهدیگ بزار و برنج بریز، درشو بزار ، ۵تا ۱۰ دقیقه اولش متوسط باشه، بعد کم کن تا دم بکشه