2777
2789

مستمر نوبت علوم برای منی که میخوام برم تجربی ایا تاثیر داره؟امشب باید دو فصلو بخونم اما نمیتونم اصلا حالم بده😭

4و5 هردو هم فیزیکه نمیفهممشون😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگ‌جم میشن باهم...ولی خرداد مهمه مستمر و نهایی...تجربی همچین اش دهن سوزی نیستااا بری گیر میکنی ..وقتی الان میگی دو فصل فیزیک ساده رو نمیفهمی چطو ی کتاب بخونی ت دهم...حتما با مشاور برا انتخاب رشته صحبت کن الکی نرو

نه ولی اندک اندک جمع گردد وانگهی دریاشود! اگر الان بگس سخته نمی فهمم، بزار برای نویت دوم بخونم! اونموقع هم نمیخونی و روی هم جمع میشه و نمرت بد میشه. نوبت دوم موثره. سعی کن هر کاری رو جدی بگیری و به خودت سختی بدی. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

نه ولی اندک اندک جمع گردد وانگهی دریاشود! اگر الان بگس سخته نمی فهمم، بزار برای نویت دوم بخونم! اونم ...

نه که کلا نفهمم الان انقد شسردرد و حالت تهوع دارم وصدا ها رو مخمه نمیفهمم 

از یه طرف هم استرس و فکر کردن به کارایی که نکردم  و درسایی که مونده مخمو میخوره