2777
2789

ببخشید که اینو اینجا مطرح میکنم

من سه روز پیش پریود بودم ولی از دیروز قطع شده کلا یعنی از صبح روز سوم اصلا پریود نمیشم امروز هم نشدم هی سرم درد میکنه ؟

کسی اینطوری شده تا حالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ازت     ولی همش میگم نکنه چیزیم بشه

نه عزیزم من اولین بار برام عجیب بود ولی بارها بعدش تکرار شد دیگه اصلا برام مهم نبود ونیست

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
نه عزیزم من اولین بار برام عجیب بود ولی بارها بعدش تکرار شد دیگه اصلا برام مهم نبود ونیست

اخه میدونی سرگیجه دارم و خیلی احساس ضعف میکنم امروز ...ترسم دارم وحشتناکه

اخه میدونی سرگیجه دارم و خیلی احساس ضعف میکنم امروز ...ترسم دارم وحشتناکه

نه عزیزم نترس اینا بخاطر پریوده منم همینطور میشم ولی یه بار مشکل کلیه داشتم بعد سونوگرافی کامل دادم گفت همه جات سالمه حتی رحم وتخمدانها

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید