2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی پولیش😭 پشیمونم ولی

شما خواستین جدا شی یا اون؟

خب چن سالش بود تلاشی نمیکرد برای کار؟

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
شما خواستین جدا شی یا اون؟ خب چن سالش بود تلاشی نمیکرد برای کار؟

جفتمون به این نتیجه رسیدیم ۳۰ سالش بود ، نه خیلی بی عرضه بود ، میدونم باهاش هیچ آینده ای نداشتم اما الان تنهاییه داره اذیتم میکنه

جفتمون به این نتیجه رسیدیم ۳۰ سالش بود ، نه خیلی بی عرضه بود ، میدونم باهاش هیچ آینده ای نداشتم اما ...

بهترین کارو کردی اگ دوست داشت ی قدم واست برمیداشت با ۳۰سال سن پس دیگ کی مبخاست دست بجموبونه .

وقت زیاد هست وهنوز اونقد ادم خوب کم نشده عزیزم این تنهایی هم دائم نیست ب موقعش با یکی دیگ اشنا میشی فقط قبلش از این رابطه ی درس و تجربه بگیر 

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!