به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
جالبش اینه به من گفت برای زندگیت چشم انداز داشته باش من بهش گفتم من چشم انداز دارم به طوری ک ۵ ساعت در طی روز بیش تر وقت خواب ندارم ولی هیچ وقت تو رو گم نکردم و همیشه برام مهم بودی و هستی بعد اون برگشت گفت نیازی به توضیح نبود
ولش کن بابا ان شاءالله مسیر زندگیت پرنور میشه از این به بعد
قربونت مرسی
جالبش اینه به من گفت برای زندگیت چشم انداز داشته باش من بهش گفتم من چشم انداز دارم به طوری ک ۵ ساعت در طی روز بیش تر وقت خواب ندارم ولی هیچ وقت تو رو گم نکردم و همیشه برام مهم بودی و هستی بعد اون برگشت گفت نیازی به توضیح نبود
جالبش اینه به من گفت برای زندگیت چشم انداز داشته باش من بهش گفتم من چشم انداز دارم به طوری ک ۵ ساعت ...
حقیقتا حرفاش انقد سرده ک سردیش منم لرزوند مطمئن باش اگه دوست داشت اینطور برخورد نمیکرد،خانوما دلخور میشن دلشون میشکنه اما برای کسی ک دوستش دارن همیشه وقت دارن و خیلی راحت ناراحتیشونو بروز میدن که مشکلشون حل شه زودتر هیچ زنی حوصله قهر و بی محبتی زیادی رو نداره
من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
مشکل از اون نیست مشکل از منه چون ازش بت ساختم انقدر بردمش بالا ک دست خودمم دیگ بهش نمیرسه ...
بله همیشه همین بوده محبت زیاد از حد انتظارو بالا میبره حالا میخواد هر رابطه ای باشه،اصلا دیگه بهش پیام نده ببین به خودش اجازه میده پیام بده اگه نه ک بنظرم کلا رابطه رو تموم شده بدون
من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓