2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوزاکی زدی یا مالشی؟؟

خوراکی 

از دیجی.کالا خریدم 

من بعد اکستنشن مژه هام نابود شد دوماه زدم مژه هام دراومد دیگه نزدم الان دوباره ۱۰ روزه میزنم حس میکنم مژه هام بلند تر شده 

۹۹درصد از سریتا راضین

همین نظرات منو ترغیب کرد سریتا خریدم اون موقع دونه ای ۳۰۰ بود خیلی هزینه گذاشت رو دستم ۵-۶ ماه اول خیلی راضی بودم هرکی میدیدم متوجه میشد تغیر کردم ولی دور چشمام سیاه شده بود اومدم یه روز درمیونش کردم که بعد دیدم بله چشمام بهش معتاد شده روزایی که نمیزنم خارش شدید میگرفت مجبور بودم هی بزنم و هرروز زیر چشام سیاه تر میشد دیگه به هر بدبختی کم کم قطعش کردم و بعد ۱ سال انگار نه انگار تاثیری ازش نمونده بود 

فقط واسه چشمام ضرر داشت

خوراکی  از دیجی.کالا خریدم  من بعد اکستنشن مژه هام نابود شد دوماه زدم مژه هام دراومد دیگ ...

من واسه ابروهام جواب داد ولی چشممو اذیت کرد زدم چندروز نساخت بهم 

سریتا هم برا بعضیا میسازه برا بعضیا ن