2777
2789
عنوان

🤣🤣😂دیشب زودپز مامانم اینا ترکیده داخلش کل پاچه بوده🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهشون رحم کرده خیلیی وحشتناکه یبار رو مامانم ترکید پاش سوخت 

ساعت ۶ صبح مامانم کار داشته بود گفته بود بزار زود غذارو درست کنم من خواب بودم لعنتی انگار بمب هیروشیما ترکید فک کنم صدا ترکیدنش تا اونور شهر رفت گازو و فرش و وابینت همه چی نابود شد...همه اینا به درک خوب شد  بلای سر مامانم نیومد

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

آرع😅😂 ولی یدونه دیگ دارن😂🤦‍♀️

تا مدتها یادتون بیاد همینقدر میخندین🤣🤣🤣🤣

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

من اصلا زوپز ندارم. به نظرم نباید تو هیچ خونه ای باشه.

یبار برای خالم ترکیده بود قسم خورد گفت در زود پز یه دقیقه تو هوا میچرخیده ما هر کدوم یه جا پناه گرفتیم نزنه تو سرمون

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

دقیقا چند سال پیش همچین تجربه ای داستیم کله رفته بود بالای کابینت  مثل دکوری شده بود. حتمن از ا ...

ای واییییی

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

قحطیش اومده بود که انقدر خوشحال شدی زندگیشون به گندکشیده شد

🤦‍♀️خوشحال نشدم‌که

ولی هعی خندم‌میاد نمیتونم خودمو نگه‌ دارم

😅وایی ارع خونه اونجا اجاره ایی بود ولی اون‌مامانم باشع تا صب😅نمیخابه عین‌مادربزرگم حساسه