2777
2789

اولای نامزدیمونه،بعد نامزدم به مامان من میگ مامان

اون روز داشت با مادرش صحبت میکرد حواسم نبود ک باید بزارم صحبتش تموم بشه اروم گفتم وای من نمیتونم به مامانت بگم مامان(از روی خجالت ک تاحالا نگفتم)مامانش شنیده حالا اون موقع نامزدم چیزی بهم نگفت ولی بعدا از دهنش در رفت ک مامانم گفته چقدر دختره بی‌ادبه 

اصلا از دیروز ک اینو شنیدم رو مخمه

یکی از اشناها هم توصیه کرده برو مثلا از مادرشوهرت بپرس از چی خوشش میاد از چی نمیاد اخلاقشو بدونی موندم

این جمله خودمم ک گفتم نمیتونم بگم اونم گفته دختره بی‌ادبه رفته رو مخم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یجوری حالی مادرشوهرت کن که از خجالت نمیتونی بگی بعش مامان‌فک کرده دوست نداری بگی.به شوهرت بگوبره بگه که از روی خجالته

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

خب بش بگواینجوری راحتی وگرن قصدتوهین نداری همه ک نبایدب مادرشوهرشون بگن مامان اخه

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

بي ادب نبودي اما بهش برخورده سنجيده عمل نكردي منتظر پركردناي شوهرت توسط نامزدش باش خيلي نسنجيده بود حرفت حتي در خفا باهمسرت اگه بود

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
وسط حرفش با مادرش بی دلیل گفتی نمیتونم بگم مامان؟؟؟؟

گوشیش زن خورد گفت مامان فکر کردم مامان خودمه

گفتم عه تو به مامان من میگی مامان من نمیتونم بگم(از رو خجالت ک مثلا تاحالا نگفتم)مامانش شنیده از شانس من

فرض کن نامزدت به مامانت بگه خاله ببین چقدرضایعس....حتما بهشون بگومامان ویجوری بعدا بهشون بفهمون که اوایل خجالت میکشیدی

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
گوشیش زن خورد گفت مامان فکر کردم مامان خودمه گفتم عه تو به مامان من میگی مامان من نمیتونم بگم(از رو ...

آهان به رو خودت نیار که شوهرت بهت گفته بعدا بهش بگو من راستش خجالت میکشم بهتون بگم مامان دوست دارین چی صداتون کنم اصلا هم انگار نه انگار که اون فهمیده و توهم فهمیدی چی گفتین بهم 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا