2777
2789
تمرکزت رو از روش بردار . اذیت میشی اینجوری . طرفت هم هیازت دورتر میشه. زنگ نزن . بهش فکر نکن برو حما ...

هعی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
(: ینی برمیگرده؟

نه بر نمیگرده با واقعیت کنار بیا ازش دل بکن خودت رو نباز این حرف همه پسرهای لاشی و به درد نخوره ارزش خودت رو پایین نیار دیگههههههههههههههه زنگ نزن

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجا پی وی رل یا اکسته؟؟  خدایا حس رمانای ابکی دوران بلوغو قشنگ اینجا دوباره تجربه کردم

کاش بود

۲۲ سالمه (:

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
ی کم اروم باش عزیزم نفس عمیق بکش و ی لیوان اب بخور،دقیقا سه سال پیش جای‌امروز توبودم یه سال مدام،ولی ...

بهتر از اونو نمیخام (:

عزیزدلم می‌دونم خیلی حالت بده باور کن این روزا هم میگذره تو ک‌ دلت خون شده داری زار میزنی نفسی واست ...

🥺😭💔

حس نمیخواد  از این دروغا برا جلب یه دختر زیاد میگن  تو بشی مرحمم و فلان  بعدش میبی ...

نه بابا واقعا فوت شده بود بنده خدا 

چطور؟

برا اینکه ما هم از این تجربیات داشتیم میشناسیمشون من که دیگهههههع هیچ وقت فریب نمیخورم هر چند که سنم کمی بالا رفته ولی از مرد جماعت برای ازدواج ،رابطه دوستی و...... بدم میاد

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
بعداً پشیمون میشی . به خدا اصلا ارزش ندارد . انگار به دخترم دارم میگم خودتو سرگرم کن و از خدا بخواه ...

درسته😔

نه بابا واقعا فوت شده بود بنده خدا 

خوب حتما برده ت سر یه قبری گفته اونه 

دو سه تام عکس نشونت داده و ...

باشه ولی بازم خیلی ساده ای این پسرکا رو نشناختی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خوب حتما برده ت سر یه قبری گفته اونه  دو سه تام عکس نشونت داده و ... باشه ولی بازم خیلی ساده ...

نه بابا کل خانوادش میدونستن 

یمدت طولانی بچم افسرده بوده 

الان چرا بلاکت کرده؟

بلاک نکرده فقط جواب نمیده

خودمم نمیدونم