2777
2789
عنوان

فالگیر

319 بازدید | 30 پست

فالگیر یا کف بین تهران یا کرج حضوری سراغ ندارید ببینم دارم با زندگیم چیکار میکنم دقیقا؟ 

خسته شدم هی سوپرایز میشم لااقل از قبل امادگیشو داشته باشم. 

شمارشو بزارید لطفا فقط حضوری انجام بده 

ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپرایز شی که بهتره 😂بیشترم ذوق می‌کنی 

ذوق چیه خواهر ... دق مرگ شدم خسته شدم. لااقل بگه قراره یه گندی بزنی منم با دقت حواسم باشه که گند نزنم یا اگه نشد کنترلش کنم اماده باشم براش😂

خودت نمیدونی چیکار میکنی انتظار داری یه غریبه تو نیم ساعته بهت بگه؟!!؟!!

اصلا درست نیس

قوی ترین هاش که کار درست ان جن دارن میرن گذشته ات رو کاوش میکنن از اینده هیچکی خبر نداره

در اکثر مواقع هم چیزهای تکراری که شامل همه میشه رو میگن

ذوق چیه خواهر ... دق مرگ شدم خسته شدم. لااقل بگه قراره یه گندی بزنی منم با دقت حواسم باشه که گند نزن ...

وااااای خدا نکشتت

از قبل بگه فلان گند قراره بزنی بعد با دقت حواستو جمع کنی اون گندو تمیز تر بزنی 😂😂😂😂

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

وااااای خدا نکشتت از قبل بگه فلان گند قراره بزنی بعد با دقت حواستو جمع کنی اون گندو تمیز تر بزنی 😂 ...

دلم میخواد جلو هم بشینیم یهو از این دود مودا بزنه بیرون . از این گو های جادویی داشتع باشه دستشو دور گوی جادویی بچرخونه بگه نازییی ... بعد بازم از یه جایی دود بیاد بگه گند میزنی ولی حواست باشه که تمیز گند بزنی بعد کف دستمو بگیره بگه اماده چه اتفاقاتی باشم بعدم دعا معا فوت کنه رو صورتم 

نه شوخی کردم امیدوارم فالگیرای عزیز ناراحت نشن . صرفا چیزی که تو فیلما دیده بودم رو گفتم . همون عادی این اشکال قهوه رو بخونن و یکمم حرف بزنیم