2777
2789
عنوان

با بی بی چک هاله دار بعد از ده دقیقه کسی باردار بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 30929 بازدید | 46 پست
مطمئن باش خودش گفته ۲ دقیقه فقط نرو آز تا پررنگ تر شه میخوره توی ذوقت برا من شک دارم کاذبه چون ۱۵ ...

ایشالا جفتمون بارداریم😍😍😍😍

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم همینطوره خدا از دهنتون بشنوه چ نذرهایی کردم برا شما مدیکور بود؟

آره فکر‌کنم مدیکور بوددقیق یادم‌نمیاد ولی معمولا مدیکور استفاده میکردم

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
ان شاالله منم باردار باشم ممنون عزیزم وقتتو بهم دادی

ان شاءالله

من یادمه تو دو سه روز۱۵ تا بی بی چک زدم

همش همینطور بود،کمرنگگگگگگ ،ولی حامله بودم،اولین بار که زدم بعداز بیست دقیقه رنگ گرفت دفعات بعد ۱۵ دقیقه اینا

در کل زود خطر نمیوفتاد  

هیچ وقت بی بی چک پر رنگ ندیدم

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

ان باردار بودی خبر بده بهم

ان شاءالله من یادمه تو دو سه روز۱۵ تا بی بی چک زدم همش همینطور بود،کمرنگگگگگگ ،ولی حامله بودم،اولی ...

خداوند آقا محمد گل رو‌نگه داره براتون

الهی شکر

پناه برخدا

عزیزم میشه بپرسین مارک بی بی چکش چی لود؟

عزیزم الان بچش ۵ سالشه 

اگه شک داری دو سه روز دیگه دوباره تکرار کن

من خودم بالای ۱۰۰تا تست گرفتم هیچکدوم مثبت کاذب نشدن

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
خداوند آقا محمد گل رو‌نگه داره براتون الهی شکر پناه برخدا

ممنونم عزیزدلم،خدا بچه هاتو ،تو دلیتو نگه داره  

گرفتی دوباره بیا بگو ذوق کنیم

حتما عزیزم

ی چیزی من دوباره گرفتم

معذرت میخوام بار اول صبح ک پررنگ تر بود ۲ ساعت بود دستشویی نرفته بودم 

الان سر نیم ساعت دستشویی رفتم دوباره اینبار محوتر بود ولی باز دقیق سر ۱۰ دقیقه ظاهر شد

مدیکور 

نمیدونم آیا خط کنترل باشه باید ثابت باشه رنگش یا نه؟

این که غلظت ادرار کمتر بود خط تی کمرنگ تر شد

حتما عزیزم ی چیزی من دوباره گرفتم معذرت میخوام بار اول صبح ک پررنگ تر بود ۲ ساعت بود دستشویی نرفته ...

ببین باید ادرار  اول صبح باشه که غلیظه اگه پررنگ بوده و چندتا خط افتاده پس مبارکه

میگیم یکیش خطا داده همه که اشتباه نمیشن

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍