viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 10555 عنوان چرا من اینقد نحسم چرا😭😭😭😭😭چرا ابنقد نحسم😭😭 346 بازدید | 23 پست چرا هیچ شانسی ندارم😭😭😭😭😭چرا😭😭😭😭😭😭چرا کل زندگیم دارم بد بیاری میارمتف تو زندگیه نحس من😭😭😭😭 اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨ 1402/09/27 | 14:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 10555 منتظرم همه برن بیرون خودمو بکشم تموم شه(: اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
mesyjan عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 6221 چرا روی خودت عیب میزاری نحس چیه همین کلمات بار منفی دارن و باعث میشن اوقاتت تلخ باشه سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
بهارمقدم عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 38290 منتظرم همه برن بیرون خودمو بکشم تموم شه(: فراموش نکن که یه روز همه رفتنی هستیم فعلا تلاش کن بجنگ زندگی کن
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 10555 چی شده عزیزم🥺🥺 خیلی چیزا شده ک گفتن نداره😭😭 اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 10555 نترس تنهانیستی 💔💔💔 اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 10555 چرا روی خودت عیب میزاری نحس چیه همین کلمات بار منفی دارن و باعث میشن اوقاتت تلخ باشه هعی من از کلماتو تاثیرشون رو زندگیم اونور ترم اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 10555 ی روزی تموم میشه روزای بد هیچوقت تمومی نداره برا من😭😭😭😭😭 اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
گیسو_کمند_خجالتی عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 208 با تمام وجود درکت میکنم منم تو بدترین روزا بسر میبرمدر انتظار یه روز خوب🙂
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 10555 با تمام وجود درکت میکنم منم تو بدترین روزا بسر میبرم در انتظار یه روز خوب🙂 😭😭😭💔💔💔خستم بخدا💔💔💔💔 اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
گیسو_کمند_خجالتی عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 208 😭😭😭💔💔💔خستم بخدا💔💔💔💔 من خسته ترم بخدااول امسال عزیزترین کسمو نزدیک خاستگاری از دست دادم همه چیزم بود اگ بود این همه احساس تنهایی نمیکردم
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 10555 من خسته ترم بخدا اول امسال عزیزترین کسمو نزدیک خاستگاری از دست دادم همه چیزم بود اگ بود این ... بگردم😔💔 چه نسبتی باهات داشت؟ اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨