2777
2789
عنوان

نمیدونم

33 بازدید | 6 پست

خیلیییی دلم گرفته از بی رحمی آدما ،از غرورشون،خودخواهیاشون و...نمی‌دونم چی بنویسم ...کاش ی روزی برسه که رها بشم از این حس های بد ،ادم هایی که حالمو بد می کنن...کاش یکی پیدا بشه دوستم داشته باشه.‌‌..واقعی...خسته شدم از احساسات متناقضم...خستم از سرخوردگی...خدایا خودت پناهم باش...خودت دستم رو بگیر...مسیر رو به من نشون بده.‌..دوستم داشته باش...کمکم کن...من رو لحظه ای به حال خودم رها نکن...

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹

واقعا دلیل رفتار آدما باهام چیه؟

مگ من چیکار می کنم؟

خیلی حس بدی دارم به همه چه ،به همه و به خودم و احوالاتم ....

حس کم بودن ،ناکافی بودن بد بودن ...حس می کنم بقیه مسخرم می کنن...چرا؟ نمی‌دونم...

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹

حوصله هیچ کس رو ندارم...آشنا می بینم دلم میخواد فرار کنم...ولی خدا جونم تو همه چیز رو می دونی ،همه چیز را می بینی...همه چیز را ...خودت کمکمون کن...خدایا دوستم داشته باش...لطفا ...فرصت گناه رو از من بگیر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خجالت کشیدم بابت رفتاراشون...بیشتر از همه ناراحت شدم بخاطر اون...چ فکری می‌کنن اینا پیش خودشون؟ مگ کین؟ خدا ممنونم که هستی،همیشه ،هرجا،موقع حال بدیام ،تنهاییام ،خستگیام...خدایا ممنونتم بابت همه چی 

خدایا میشه ی معجزه کنی...کاش ی اتفاق خوب بیوفته ...دوستم داشته باش...لطفااا

خودت اگه کاری از دستت برمیاد واسه خودت انجام بده، به امید هیچکس نباش، 

انشالله،برام دعا کنید لطفا🙏

انشالله،برام دعا کنید لطفا🙏

جدی گفتما! میدونی معمولا کسی از آدم ضعیف و افسرده و بی انگیزه خوشش نمیاد، خودت باید یکم خودتو بالا بکشی و از کسی انتظاری نداشته باشی بهتر که شدی به تدریج متوجه تغییر رفتار دیگران هم میشی☘️