2777
2789
عنوان

پسرم فقط میگه بغلم کن چیکار کنم

1107 بازدید | 43 پست

دو و نیم سالشه. خیلی میبردمش بیرون عاشق پیاده روی و پارکه. ولی هوا سرد شده بیشتر خونه می مونیم. قبلا تو خونه موندنی باهاش بازی میکردم بدو بدو. ماشبن بازی، نقاشی و... خیلی همکاری میکرد گاهی وقتا گریه و بدقلقی میکرد ولی کلا اوکی بودیم. الان تقریبا یک هفته ست فقط میگه بغلم کن راه برو با گریه از این اتاق میگه بریم اون اتاق بریم اشپزخونه بریم راه پله. اصلا بازی نمیکنه. میبرمش خانه بازی دیگه خونه نمیاد با گریه و داد و بیداد بزورمیارمش. چیکار کنم. خسته شدم بخدا. چه راهی بنظرتون میرسه کمکم کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خیلی میبردیش بیرون عادت کرده الان حوصلش سرمیره

یکیم‌چون گریه میکنه بغل میکنی بد عادت شده

خانه بازی ببرش بذا چن ساعت بمونه تا خودش خسته بشه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
احتمالا همینکه قبلا زیاد بیرون میبردینش عادت کرده.حالا تو خونه موندن کلافش میکنه سعی کن ظهرها ک هوا ...

میره بیرون دیگه خونه نمیاد یه جیغ و قشقرقی میکشه که نگو. سره همین بیرون موندن سرما خورد