خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم ..... بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
اره من یه بار عکس یکی رو گذاشتم که زیباارین دختر فامیل ماست گفتن زشته😐
اینجا اینطوریه دیگه حتی همه وقتی میخوان خودشون و توصیف کنن میگن ما خیلی قذ بلندیم خوش هیکلیم بینی کوچولو لبا قلبی قلوه ای🤣🤣🤣پس اینای که تو استخر میبینم توریستن
اگه میخواین به یه نفر بگن خوشگل شما بگین طرف خیلی زشته. اگه میخواین بشنوین زشته شما اولش بگید یه نفر هست خیلی خوشگله.
تا تخریبش نکنن ول نمیکنن..
«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست میخوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و بهنظر برسی و فکر کنی، که حقیقیترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخرهش میکنه یا بهش دهنکجی میکنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر دادهن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
درسته منم همینو میگم عکس خوشکل بزار بگو همه میگن این خوشکله ببین طرفو چیکار میکنند بعد یه تاپیک دیگه بزن همون عکسو بزار بگو همه میگن این زشته بعد همونا میگن وای خیلی خوشکله
وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .