2777
2789
عنوان

خانواده همسرم مسخره می‌کنن….

699 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها لطفا بهم یه راه درست نشون بدین ما دوتا جاری هستیم اون بزرگه من کوچیکه . شوهر اون خیلی مامانی هستش یعنی در حدی ک غیبت زنش و خانوادش و برا مادر خواهرش میکنه ازین رو خانوادش از شوهر من بیشتر دوسش دارن اما شوهر من کلا برعکسه طرف منه … خلاصه جاریم اوایل خیلی خود شیرینی می‌کرد براشون اما بار ها دیدم جلو من مسخرش میکنن سلیقش و تکه کلاماش رو حتی بچش رو اما باز اون خودشیرینی میکنه و هرروز خونه یکی ازوناس اما من بخاطر همین اخلاقی‌ات و حسادتاشون کلا باهاشون کم رفت و آمد می‌کنم  و خانواده همسرم هم جوری نشون  میدن که انگار اون جاری و بچش رو بیشتز میخوان بنظرتون من کارم درسته ک نمیرم یا اون ؟ چون گاهی با خودم میگم اگه دوسش دارن چرا مسخرش میکنن 

و البته اینکه من احساس می‌کنم ی جاهایی هم شوهرش مجبورش میکنه بره بیاد همین توقع ایجاد کرده براشون ک منم هی برم بیام اگ نرم انکار منو نمیخوان .نمیدونم چیکار کنم و برام سواله اگه انقد خودش و بچش رو دوست دارین دیگه چرا مسخره می‌کنین؟ 

من با جاریم مشکلی ندارم مشکلم اینه با خانواده عجیب غریب شوهرم چطور رفتار و رفت ‌و آمد کنم 

شما راه خودتو برو 

هر کی سبک خودشو داره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از قدیم گفتن شیرین برو.... شیرین بیا.... من هیچ وقت بدون دعوت خونه مادرشوهرم نمیرم.... البته اگر هم برم خیلی باهاشون صمیمی و گرم هستم... و اونا هم خیلی خداییش خوبن... ولی رفت و آمد کم من باعث شده هر وقت برم براشون حکم خیلی مهمون رو دارم

عزیزم جاریتون سیاست داره و اصلا براش مهم‌نیس و چی بگن پس توام برو بیا مهم نباشع برات در دروازه میشه بست اما دردهن مردم نه جاریتم خانواده شوهرت انتخاب کردن دختر ملکم بود باز اذیتش میکردن پس مشکل از خانواده شوهر ک از بالا ب مردم نگا میکنن پس گلم ن پشت کسی حرف بزن سیاستی ک یادت میدم اصلا اهمیت نده اگهگفتن حاریت اینه بگو مهم اینه ک ذاتش مهربون صبور همیشه خوبی دیگران بگو تابدشون🤗اگه جلوت مسخرش کردن اصلا نخند 🤗احسنت ب جاریتون ک مهم نیس براش و احسنت ب شما ک سوال پرسیدین 🤗👏

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
البته اون نمی‌دونه پیش من مسخرش میکنن 

شما براتون مهم نباشه و اصلا بهش چیزی نگین ک شما بده شین

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

دوتا جاری دارم ۲۴ساعت خونه پدرشوهرمن

هیچ ارزش و احترامی هم ندارن پیش خانواده ی شوهر

من دو ماه یکبار با شوهرم دو ساعت میرم مثل مهمان ،اونم چون نمیخام بگن این میخاد پسرمون رو دور کنه از ما و ....

بهم احترام میذارن،گاهی نیش میزنن ولی کلا خصلتشونه و میدونم ایراد از من نیست و آرومم...

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
شما براتون مهم نباشه و اصلا بهش چیزی نگین ک شما بده شین

نه من عمرا چیزی نمیگم اون بنده حدا تو شهر ما غریبه بارها از حرفاش فهمیدم دلش می‌خواد مث من باسه رفت و آمد نکنه اما شوهرش بهش این اجازه رو نمیده و اگه بدونه مسخرش میکنن عمرا بهشون محل بده طبیعیم هست و اینکه خانواده همسرم با اون طوری رفتار میکنن ک نو توی زندگی پسر ما هیچکاره ای ما همه کاره ایم حتی یبار خانوادش از شهر دور اومدن شوهذش خیلی رفتار بدی باهاشون داشت این گریه می‌کرد بنظرم اینجوذی هم درست نیست آدم باید یکم برا شخصیتش ارزش قایل باشه