2777
2789

۲۲ سالمه یک بار جدا شدم بعد یکسال ازدواج کردم یکسال از ازدواجم میگذره همسرم معتاده خیانتکاره اخلاق و رفتار درستی نداره و تنم همیشه کبوده از کتکاش

ولی برام سخته جدا شدن دوباره 

دلم نمیخاد بازم شکست بخورم تو زندگیم از طرفیم میگم تا سنم کمه و بچه ندارم جدا بشم شما بودین چیکار میکردیم

خیلی سخته تصمیم گیری و فکر طلاق لحضه ای از ذهنم جدا نمیشه و فقط دارم عذاب میکشم یکساله و نمیتونم تصمیم بگیرم اینقد تصمیم اشتباه گرفتم ک دیگه میترسم 

۲۲ سنی نیست که دوبار بخوای جدا بشی 

کاش خانواده ها زود شوهر ندن دخترشونو😔

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید انقدر عجله میکردی یک بار جدا شده بودی سریع باز با این سن کم ازدواج کردی.الانم چه اشکال داره خودتو بدبخت کنی به خاطر چی تا بچه نداری جدا شو حالا حالاها هم هزدواج نکن چه خبرت هست بزار یه کم بزرگ بشی

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

کاش فبل ازدواج بیشتر تحقیق میگردی

همسرت چند سالشه ؟

ازدواج چندمشه؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

تو که یه بار این‌راه رفتی جدایی دوم برات راحتتره چون ترسات ریخته 

ولی امان از روزی که بچه دار شی و بازم زندگیت این باشه

بعدش توپیری میگی کاش همون موقع که جوان بودم و بچه داشتم میرفتم عمرم به عذاب نمی‌گذشت