2777
2789

الان ۷ماهم پرشده اصلااهمیت نمیده بهم همش سرکاره شغلشم ازاد دیروقت میاد شام میخوره میخوابه اصلامحبت نمیکنه ن تفریحی میریم باهم ن مهمونی همش توخونه تنهام اصلا حال وروزم براش مهم نیس حالم ک بدباشه ب روی خودش نمیاره حس میکنم خیانت میکنه چندروز پیش ی گوشی تودستش دیدم قایم کرد ازم قسم خوردک ازخودم نیس هرچی گفتم توضیح بده ازکیه هیچی نگفت ازاونوروزبیشتربهش شک کردم واعصاب وروانم بهم ریخته بعدم گفتم خیانت میکنی گفت اره گفتم واقعا گفت بگم اره ی چیزمیگی بگم ن ی چیزدیگ بعدم دوباره بش گفتم گفت ن الان میخوام بش بگم بچه ک بدنیااومد جدابشیم ازهم خیلی داغونم سرکاراش

عزیزم یه خورده به فکر خودت باش؛ توباردای حساس و زودرنج میشی و معمولا تصورت اینکه همسرت خیانت میکنه. اگه واقعا تا دیروقت کار میکنه خسته میشه 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

90 درصد مردها تو بارداری خیانت میکنند مثل شوهر من

خوردتو عذاب نده ولش کن فعلا به فکر سلامتی خودت و بچه ات باش .بره به درک اصلا محلش نزار تا بچه به دنیا بیاد

سر به سرش نزار اعصابت خورد میکنه 

منم باردارم خیلی دارم استرس میکشم دوهفتس ی مشکلی برام پیش اومده ک مسببش همسرمه زندگیم حروم شده حتی رشد بچم عقب افتاده بمیرم فقط غصه میخورم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
عزیزم یه خورده به فکر خودت باش؛ توباردای حساس و زودرنج میشی و معمولا تصورت اینکه همسرت خیانت میکنه. ...

اره تازگی خیلی حساس شدم خودش ی جوررفتارمیکنه شک میکنم ک داره خیانت میکنه

شوهر منم دوران بارداریم از ۵ صبح میرفت تا ۹ شب

من میرفتم خونه مامانم حوصلم سر نره

عزیزم هر چقدر میتونی سعی کن این دوران فقط آرامش داشته باشه بخدا روی اعصاب بچه خیییییییییلی تاثیر میزاره

من از راه دور واسه نی نی ت سوره ولعصر میخونم

شما هم سعی کن بری بیرون بگردی بخوری خلاصه هررررررر کاری میکنه بکن این دوران آرامش داشته باش

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

چراهرمشکلی پیش اول به طلاق فکرمیکنین خب حلش کن اون بچه چه گناهی داره یاچه گناهی کرده عزیزم طلاق اخرک ...

چیکارکنم هرچی حرف میزنم باهاش هیچی نمیگه اگ باهام حرف بزنه ارومم کنه مشکل حل کنه دیگ اینجوری نمیشه اما هیچکاری نمیکنه

کاش این یخورده تنشو تکون میداد میرفت سرکار شب خسته میومد،همش تو خونه دراز خوابیده پای گوشی پیرم کرده هرچیم میگیم بگیر میگه ندارم ناراحتی برو خونه بابات برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید خیلی ناامیدم

با ملایمت و دوستانه باهاش حرف بزن نه با غر غر اینجوری بیشتر گوش میده به حرفت

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)