2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی میگی؟😂😶

معلومه که نه

همین سوال رو توی گوگل سرچ کن لیست خوبی میاره واست

و حواست باشه

تا وقتی وقت نگذرونی با طرف(خیلی زیاد- مثلا چندین روز پیش سر هم از 7 صبح تا 10 شب بیرون برو یا برو مسافرت باهاش)

نمیتونی بفهمی این ادم واقعا ادم تو هست یا نه

اولین رفتار اشتباه هم که ازش دیدی عمیقا بهش فکر کن و ساده نگذر

تو این مدت هر جور که بود بدون بعد ازدواج هزار برابر بدتره

برام دعا میکنی گره مشکلاتم باز بشه؟
شغل وضعیت مسکن وضعیت بیرون رفتن با رفقا... اعتقادات دینی...چ خواسته از همسر آینده اش داره بیماری های ...

مرسی به نظرتون چطوری میشه فهمید طرف شکاک یا بدل هست یا نیست؟🙁به صورت مستقیم میشه پرسید؟

معلومه که نه همین سوال رو توی گوگل سرچ کن لیست خوبی میاره واست و حواست باشه تا وقتی وقت نگذرونی ب ...

مسافرت یا خیلی بیرون رفتن امکانشو ندارم سنتی دارم ازدواج میکنم و شهر کوچیک اصلا نمیتونم و خب فقط در حد تلفنی یا حضوری میشه حرف زد خیلی نگرانم که از کجا بفهمم شکاک نباشه یا خسیس نباشه

مرسی به نظرتون چطوری میشه فهمید طرف شکاک یا بدل هست یا نیست؟🙁به صورت مستقیم میشه پرسید؟

مستقیم نمیشه ...تو نامزدی باید بفهمی 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
معلومه که نه همین سوال رو توی گوگل سرچ کن لیست خوبی میاره واست و حواست باشه تا وقتی وقت نگذرونی ب ...

دقیق این موارد دوران دوستی و نامزدی میشه فهمید ک طرف چطور آدمیه 

هم برا دختر لازمه هم پسر که شناخت پیدا کنند نسبت به هم و خانواده ها

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

مسافرت یا خیلی بیرون رفتن امکانشو ندارم سنتی دارم ازدواج میکنم و شهر کوچیک اصلا نمیتونم و خب فقط در ...

حواست باشه یه سناریوی اماده ندی دستش

مثلا بگی من از ادم خسیس بدم میاد

اونم تا قبل از ازدواج لارج باشه همین که خرش از پل گذشت اون روی واقعی شو نشونت بده

برام دعا میکنی گره مشکلاتم باز بشه؟
به نظرتون توی ۳ ۴ ماه میشه فهمید؟خیلی استرس دارم خیلی میترسم اشتباه انتخاب کنم

میشه اره... اگر سر نت بیرون رفتن با خانواده یا هر چیز گیر داد سریع ردش کن وابسته نشی...

البته اگ از خودت مطمئن ای کاری نمیکنی.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
حواست باشه یه سناریوی اماده ندی دستش مثلا بگی من از ادم خسیس بدم میاد اونم تا قبل از ازدواج لارج ب ...

اره درست میگید با چند بار بیرون رفتن میترسم خودشو نشون نده که خسیسه یا نه😢