2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطقه سه آسون تره برای قبول شدن 

از سال ۹۸ از همه مناطق بدتر شده چون تعداد از همه مناطق بیشتر،تعداد و رتبه قبولی برای هردانشگاه در حد منطقه ۱.بچه هاشم برخلاف نظام قدیم همه زرنگ و درسخون

اصلا مثل نظام قدیم نیست

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
من اگه منطقه سه بودم الان دانشگاه بهتر قبول بودم

از سال ۹۸ از همه مناطق بدتر شده چون تعداد از همه مناطق بیشتر،تعداد و رتبه قبولی برای هردانشگاه در حد منطقه ۱.بچه هاشم برخلاف نظام قدیم همه زرنگ و درسخون

اصلا مثل نظام قدیم نیست

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
از سال ۹۸ از همه مناطق بدتر شده چون تعداد از همه مناطق بیشتر،تعداد و رتبه قبولی برای هردانشگاه در حد ...

دیگه هیچ وقت از یک بدتر‌نمیشه 

ظرفیتش خیلی بالاتر از منطقه یکه 

نصف بچه هاش هم‌بنده خدا امکانات ندارن 

دیگه هیچ وقت از یک بدتر‌نمیشه  ظرفیتش خیلی بالاتر از منطقه یکه  نصف بچه هاش هم‌بنده خدا ...

به جرئت میگم ۹۰ درصد بچه هاش از کلاسای آنلاین شهرای بزرگ دارن استفاده میکنن.حتی کنکور ۱۴۰۱ رتبه های برترش اکثرا منطقه ۳ بودن...کلا تمام مشاورا میگن

از سال ۹۸ یه اتفاقایی افتاد برای سهمیه مناطق که منطقه ۳ کلا نابود شد...قبلا خیلیا برای دبیرستان میرفتن یه شهری که متطقه ۳ باشه ولی الان دیگه هیچکس این اشتباه رو نمیکنه

کلا منطقه ۳ شده تله😂😂😂

منطقه ۲ ئه

واسه قبولی هم فرقی نمی کنه از کدوم منطقه باشی،چون ظرفیت دانشگاها نسبت به جمعیت مناطق تقسیم شده و بر خلاف سهمیه جانبازی،سهمیه مناطق عادلانه اس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨