شنبه عصر دچار خونریزی شدید در حد پریودی شدم دکترم گفت برو اورژانس بیمارستان آرمان ، رسیدم سونو گرفتن و خداروشکر قلب هر دوتا بچه ها میزد اما من همچنان خونریزی داشتم در حدی که برام پوشک گذاشته بودن ساعت ۸ شب ۲ دوز آمپول پروژسترون و ۱۲ شب یه دونه شیاف گذاشتن! خونریزی ۵/۵ صبح شد لکه بینی و ۸ صبح کامل قطع شد!
فردا هم ساعت ۱۲ ظهر یک شیاف دیگه گذاشتم و ساعت ۱ با رضایت شخصی ترخیص شدم! مبلغ یک شب بستری در بیمارستان آرمان شد: ۱۰،۵۰۰،۰۰۰ تومان ! محیطش اصلا در حد یک بیمارستان خصوصی نبود!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مطمئنی ؟۷۴ میلیون تومن ؟ برای ای وی اف انقدر خرج نکردیمااااا😦😦😦😧😧😧😧
ببخشید به ریال میخواستم بزنم اشتباه شد! ۷۴۵،۰۰۰ تومان! اما اصلا تر و تمیز نبود انگار رفتی بیمارستان دولتی! واقعا بیمارستان داغونیه! دکتر کشیکشم پاچه میگرفت از بس بد اخلاق بود! اصلا نمیفهمه تو مادری نگرانی!
تعجب کردم انقدر زیاد 😅😅 ولی ۲۶ میلیون هم خیلیه! با اتقاق خصوصیه یا نه؟
ببین من از بچه های اونجا پرسیدم گفت میگن ۲۰ تومن ولی موقع تسویه همه چیزو دوبله سوبله حساب میکنن! مبلغ یک شب بستری منو ببین! خدا شاهده کاریم نکردن! فکر کنم VIP سی میلیون میشد پرسیدم
فدت کی باز با دکتر نوبت داری ؟ بهش بگو شاید بگه بری بیمارستان دیگه بخوای انقدر ...
ببین خدا شاهده از صبح بهش پیام دادم تو اینستا هنوز جوابمو نداده گفتم الان لکه بینی دارم! دوشنبه میرم پیش یه دکتر دیگه! حالا رفتم اوکی بود حتما بهت معرفی میکنمش! دیروز متین اومد خودش بیمارستان منو دید! گفت ببین وقتی ما میگیم بستری شو برای جون خودت میگیم وگرنه ما برای بچه کاری جز آمپول و شباف نمیکنیم! گفتم من ۳-۴روز دیگه باهاتون وقت داشتم برای نامه غربالگری دوم میشه نامه الان بهم بدین که دیگه نیام؟! گفت نه! وقتتو برای هفته دیگه بنداز بیا کلینیک دوباره سونو کنمو نامه هم بدم!