2777
2789
عنوان

کسی از دی جی کالا سر در میاره

541 بازدید | 9 پست

من یه بسته داشتم که امروز باید تحویل میدادن بهم .ولی نه کسی در زده نه زنگ زده ک تحویل بده بعد داخل برنامه هم زده عدم پاسخگویی مشتری 😐

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا دی#جی ک،،الا مسخرس 

ببین با کدوم خطت دی#جی کالا نصب کردی خطت باید روشن بوده باشه اگ روشن بوده زنگ نزده ایمیل بزن ب دی#جی کالا بگو مامور پست نیورده لطفا برگشت نزنین اگ میشه دوباره بیارین من منزل بودم منتظر بودم کسی نیورده منم اینطوری شد شکایت کردم دادن ب یه مامور دیگ برام اورد

واقعا دی#جی ک،،الا مسخرس  ببین با کدوم خطت دی#جی کالا نصب کردی خطت باید روشن بوده باشه اگ روشن ...

اره خیلی مسخره شده اولا خوب بود.زنگ زدم گفتم گفتن ک پیگیری میشه سفارشات تا 24ساعت الی48 ساعت مجدد ارسال میشه.حالا 4روزم طول کشید 🤦🏻‍♀️

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
واقعا دی#جی ک،،الا مسخرس  ببین با کدوم خطت دی#جی کالا نصب کردی خطت باید روشن بوده باشه اگ روشن ...

همون روز اوردن برا شما یا روز بعد اورد؟