2777
2789
عنوان

بختک واقعیه؟

192 بازدید | 11 پست

الاتوی خواب و بیداری بودم که یهو احساس کردم یه آدم اومد روی تختم از روم رد شد و پیشم دراز کشید یه پاشو انداخت روم و با یه دست هم سرمو گرفت اصلا نمی‌تونستم تکونی بخورم ولی کامل اونو حس میکردم من زیر پتو بودم باید بترسم؟جریان چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونستی حرکت کنی باید اینجور مواقع تو ذهنت یه چی بیاری مثلا تو ذهنت صلوات بفرستی من اینکارو میکنم 

دلیل علمی بختک تا حالا سرچ نکردم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

چند شب پیش خواب بودم یکی محکم با دست زد روی ساق پام حتی صدای برخورد و دردش هم حس کردم بلند شدم چیزی نبود 

دخترم خواب بود 

همسرم شیفت بود

اون لحظه اهمیت ندادم ولی بعدش واقعا فکرم رو مشغول کرد ترسیدم 

يه طور فلج موقت سيستم تنفسيه

به همين خاطر همون لحظه خيلي ميترسي

منتهي به ماورالطبيعه و اينا مطلقا ربطي نداره اگه منظورتون اينه

من قبلا زياد داشتم، با اين كه كوتاهه به نظر خيلي طولاني مياد، آخرين بار با تمام اراده سعي كردم يك جامو مثلا انگشت پامو تكون بدم تا فرت تموم شه و جالبه ديگه هم پيش نيومد!

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

منم چن سال قبل چنینی حسی داشتم به دوستم جریانو گفتم گفت بختکه اون از این جور چیزا سر در می آورد من بعدش کل بدنم سست میشد حالم خوش نبود یه مدت سوره جن خوندم و آیه الکرسی خدارو شکر دیگه بی خیالم شد 😊

اینی ک شما گفتید بختک نیست دیوثه  ....بختک وقتی روت بیوفته بین خواب و بیداری همش مثلا میخوای دست و پات تکون بدی نمیتونی انگار یکی روسینه ات نشسته نمیذاره ....اگه سعی کمی انگشتای پات تکون بدی مشگل حل میشه بیشتر وقتی ذهنت و جسمت خیلیییی خسته اس این اتفاق میوفته نگران نباش چیز خاصی نیست

این طوری که شما با جزئیات تعریف میکنی نمیدونم.  ولی اسم علمی بختک، فکر کنم فلج خواب هست.

من دچار فلج خواب ميشم خيلي وقته 

حتي همين امروز صبح

اصلا اينجوري نيست ك حس كني يكي روته

بدن قفل ميشه

فك كنم متفاوت باشن اين دوتا موضوع

این طوری که شما با جزئیات تعریف میکنی نمیدونم.  ولی اسم علمی بختک، فکر کنم فلج خواب هست.

آره اینقدر  شفاف نمیشه 

معمولا آدم احاساس خفگی میکنه

استارتر مطمئنی یکی  نیومده تو اتاقت؟

وطن ای مادر غمدیده ام.......

يه طور فلج موقت سيستم تنفسيه به همين خاطر همون لحظه خيلي ميترسي منتهي به ماورالطبيعه و اينا مطلقا ...

من قبلا زیاد داشتم خیلیم اذیت میشدم الانا خیلی رعایت میکنم خداروشکر خیلی وقته بهترم 

زندگی میکنم با قانون خودم