2777
2789
عنوان

دوباره ناخواسته باردار شدم + بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 10995 بازدید | 386 پست
من نیز ویار در حد مرگ الان هم چهارمی تو راهه حرف مردم که زیااااااد شنیدم 

من با فکر کردن به پایان راه و پایان ویار، به خودم دلگرمی میدم.

ماشاالله به شما🧿🧿🧿

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

احسنت به شما والا چهار ستون بدن آدم میلرزه سقط،جنگ با خداست قتل قتل قتل

دقیقا 

به شوهرم میگم: هر کس خربزه میخوره، پای لرزش هم میشینه.

🤣🤣🤣

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش،قدم و خوش روزی ادب و صالح و سالم چراغ دلتون باشه ان شاءالله  روزی همه منتظرها بشه تند تند

الهی آمین 🤲🤲🤲

وا چون فقط قصدشو داشته تقاص داده چقدر بیچاره رو‌اذیت کردین با زخم زبوناتون 😕😕😕😕😕

هرظلمی تقاص داره مثل سقط

بعد شما ازکجا تشخیص دادی ما زخم زبون زدیم به زندایی مون عجبا

ما سالی یه بار هم نمیبینیمش و جز احترام هیچ رفتار بدی باهاش نداشتیم تو تمام این سالها

هرظلمی تقاص داره مثل سقط بعد شما ازکجا تشخیص دادی ما زخم زبون زدیم به زندایی مون عجبا ما سالی یه ب ...

مگه سقط کرده که تقاص بده ؟شما میگی چون خواسته سقط کنه اما نکرده بخاطر همین پسر بزرگش مرده 😂😂😂بخاطر همین افکارتون میگم حتما زخم زبونم زدین به بیچاره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببخشید این برندی که گفتی از چه لحاظ میگی خوبه؟ یعنی مثلا پاره نشه؟ اگه از بالاش بزنه بیرون چی؟ قیمتش ...

قیمتش فکر کنم صدتومنه شایدم کمتر برید ازداروخانه بپرسید 

کا… دونه دار ضد اسپرم بگیرید همیشه

اصلا چیزی ازش بیرون نمیزنه پاره هم نمیشه 

مگه سقط کرده که تقاص بده ؟شما میگی چون خواسته سقط کنه اما نکرده بخاطر همین پسر بزرگش مرده 😂😂😂بخاط ...

اولا اصلا زخم زبون نزدیم دوما قصد گناه یعنی خود گناه انقدر بالا وپایین پرید وچیز سنگین بلند کرد  وزعفرون خورد که خلاف حکمت خدا عمل کنه که بچه رو بکشه اما خدانخواست

اما سالها بعد خدا ادبش کرد اعتقاد ندارید بامن جدل نکنید خدانگهدار

این طوری نگید گلم خدا بابت کار نکرده کسی رو مجازات نمی کنه پشیمون شده دیگه تاوان نداره که

کلی بار سنگین بلند کرد زعفرون خورد اقدامات سقط انجام داد اما بچه نرفت  نیت منفیش باعث تنبیهش شد چون ناشکری کرد به حکمت خدا ناشکری تاوان‌داره زیاد دیدم

اولا اصلا زخم زبون نزدیم دوما قصد گناه یعنی خود گناه انقدر بالا وپایین پرید وچیز سنگین بلند کرد  ...

بله حق با شماست نرود میخ آهنین در سنگ خدا نکنه کسی با شما بخواد بحث کنه 

این چیزهایی که اینجا نوشتی رو خوب به خاطر بسپار در آینده لازمت میشه (کارما)

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

قسمته دیگه

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 
بله حق با شماست نرود میخ آهنین در سنگ خدا نکنه کسی با شما بخواد بحث کنه  این چیزهایی که اینجا ...

من حرف و عمل اشتباهی اگر داشته باشم حتما خدا تنبیهم میکنه نترس 

شما هم حواست به گفتار و  به اعمال خودت باشه (کارما)خدانگهدار

یه روز منم با حالی به خرابی حال الان تو همچین تاپیک زدم 

سه تا پسر بچه با فاصله ی یک سال و ده ماه 

سخته خیلی سخت 

هیچی ازم نمونده نه جسم نه اعصاب 

ولی نتونستم از بین ببرمش ترسیدم من اونو نابود کنم خدا زندگیمو نابود کنه...پس تصمیم گرفتم تمرین صبوری کنم