2777
2789
عنوان

شوهرم تو خواب انگار داره یه چیزی میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 67 پست
😁😁😁باز خوبه شوهر من فقط ملچ ملوچ میکنه

اره گلم اینارو گفتم که قدر همسرتو بدونی😄😄😄

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ خوب مغزشم کار میکنه  انگار مغزش بیداره بیداره 🤣🤣🤣

یه بار به پسرم گفت الان میام میخورمت😂😂😂😂😂😂

پسرمم ترسید گفت منو میخوری؟؟! گفت اره پس کیو بخورم؟

پسرم گفت بابا حالت خوبه؟! گفتم مامان جان بابات خوابه داره تو خواب اینارو بهت میگه آروم شد بچم

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
اره واقعا فوقش یه پنبه میزارم تو گوشم شبا🤣🤣

😂😂😂😂😂 خدا رو شکر کن مشکلت با پنبه حل میشه مثل ما میز گرد تشکیل نمیدید😬

🤣🤣🤣هرچی بیشتر میگی دارک تر میشه 

😂😂😂😂😂 همه فیلم ترسناک میبینن من دارم زندگیش میکنم😂😂😂

عزیزم اینک چیزی نی شوهره من حرف میزنه ،دعوا میکنه ، دست میزنه ،راه میره ینی هرشب اسیرم از دستش یه شب راحت نخابیدم صبحا وقتی میره سرکار تازه میتونم بخابم چون تا صب بیدارم ک بلند نشه بره بیرون یا کاری نکنه 😑😂