بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والله دادشم نامزده، نامزدش ۴ شبانه روز هفته خونه ی ماست. اکثرا هم تو اتاق دادشم. اونم در حد سفره جمع کردن و پذیرایی کمک میکنه، تو این شش ماه نه گذاشتیم ظرف بشوره نه سفره پاک کنه و نه چیزی.
نمیدونم ولی من از این حمالی ها واسه بابام نمزکنم مادر شوهر که جای خود داره نوکرشونم مگه تازه شوهرمم با اخلاق و خصوصیات من آشنایی داره که من اهل کار کردن تو خونه هیچ احدی نیستم چنین درخواستی نمیکنه به خونوادشم گفته خودش پامیشه کار میکنه
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
احترام کلامی بزار ،حاضر جواب نکن ، کار هم فقط در حد اینکه رفتی چیزی خوردی بشوری موقع شام به پهن کردن وجمع کردن سفره کمک کنی همین ،کار کردن زیادی هم ارزشتو کم میکنه