2777
2789

من هیچی نمیدونم شما بگین

اینو بگم خانوادش ناسپاس هستن

باهام سرد و خشکن و فقط کنایه میزنن 

۱۰ تا کار میکنی نمیبنن و فقط توقع کار ازت دارن پدرشوهرم از روز اول رسما میگفت بیا کار کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله دادشم نامزده، نامزدش ۴ شبانه روز هفته خونه ی ماست. اکثرا هم تو اتاق دادشم. اونم در حد سفره جمع کردن و پذیرایی کمک میکنه، تو این شش ماه نه گذاشتیم ظرف بشوره نه سفره پاک کنه و نه چیزی.

هیچ وظیفه ای نداری اگر کاری می کنی صرفا لطفه

من خواستم برای مادرشوه م جای دختر نداشته. اش رو پر کنم ولی اون گیخوار بود لیاقت نداشت

شما خواستی کاری کنی در حد اینکه یه پیش دستی خودت و شوهرتو جابه جا کنی کافیه... مثل یه مهمون رودرواسی دار

نمیدونم ولی من از این حمالی ها واسه بابام نمزکنم مادر شوهر که جای خود داره نوکرشونم مگه تازه شوهرمم با اخلاق و خصوصیات من آشنایی داره که من اهل کار کردن تو خونه هیچ احدی نیستم چنین درخواستی نمیکنه به خونوادشم گفته خودش پامیشه کار میکنه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

احترام کلامی بزار ،حاضر جواب نکن ، کار هم فقط در حد اینکه رفتی چیزی خوردی بشوری  موقع شام به پهن کردن وجمع کردن سفره کمک کنی همین ،کار کردن زیادی هم ارزشتو کم میکنه 

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی