2777
2789
خب از الان بهش بگو بعدا این خط رو نده زنش😐😂

😂😂بدبخت خط اصلیشه همه عالمو ادم دارنش😐🤦🏻‍♀️😂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا خفه ت نکنه .دغدغه کم داشتیم اینم اضافه کردی روش؟😵😫 دارم دونه دونه نام کاربری های قبلیمو می ...

واییی ترکیدم😂😂😂😂😂

تو خط کیا زدی؟🤣

من خطای خودم همشششش ترکید ۳تا خط

خطای مامانمم همش ترکید ۴تا خط

خطای بابامم ۳تاس ترکید

زدم به شماره رفیقای صمیمی مال اونارم ترکوندم😐🙄😂اونم یه ۶.۷ تایی بود

بعد یکی از کاربرای اینجا. اکانتشو داد بعدن پس گرفت

بعدن. با هط دوتا مامان بزرگام اومدم ک اونام ترکیدن😂😂😂😂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
😂😂بدبخت خط اصلیشه همه عالمو ادم دارنش😐🤦🏻‍♀️😂

خب میتونه به زنش بگه قبلا بقیه برای اکانت زدن از این تط استفاده کردن و خلاص

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
حاجی آخر شبه مغزم ارور میرده حالا نمدونم چرا نمخوابم حالا تو ب بزرگی خودت ببخش نه نه  لطفا من ...

😂😂

البته از سارا بپرس

اگه اشتباه نکنم فکر کنم گفت اگه بگی خط انتقال یافته یه کاریش میکنن اینجوری نشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
البته از سارا بپرس اگه اشتباه نکنم فکر کنم گفت اگه بگی خط انتقال یافته یه کاریش میکنن اینجوری نشه

سارا کیه

واییی ترکیدم😂😂😂😂😂 تو خط کیا زدی؟🤣 من خطای خودم همشششش ترکید ۳تا خط خطای مامانمم همش ترکید ۴ ...

خواهر مخابرات رو دچار ساییدگی کردی که😵😫😐😮‍💨😂

من چندتا کاربری داشتم فقط ولی با شماره ی کسانی اومدم و درددل هایی کردم که اگه کاربریمو برگردونن دیگه آبرو نمی مونه واسم 😮‍💨

✅️🦋👌🍀

یا حضرت خط 😵😫😐😮‍💨😂 من چندتا کاربری داشتم فقط ولی با شماره ی کسانی اومدم و درددل هایی کردم که ...

با شماره کیا؟😂😂

واییی ترکیدم😂😂😂😂😂 تو خط کیا زدی؟🤣 من خطای خودم همشششش ترکید ۳تا خط خطای مامانمم همش ترکید ۴ ...

من با خط همسر سابقمم اومده بودم.رمزشو یادم رفت.حالا از نینی سایت براش پیام رفته بود یکسالی عضویتتان مبارک😂😂😂گفت پس بگو تو این خانه ی فتنه عضو بودی زندگی وخراب کردی انقدر حرصی شده بود

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
من با خط همسر سابقمم اومده بودم.رمزشو یادم رفت.حالا از نینی سایت براش پیام رفته بود یکسالی عضویتتان ...

الهیی سر چی جدا شدین؟ نی نی سایتم تاثیر گذاشته بود تو تصمیمت برا طلاق؟

چرا طلاق گرفتی؟ 

چرا حس کردم شوهر سابقت دوست دارع(:

الان مجردی. یا متاهل؟

نمی تونم بگم همشونو فقط یکیشون خط کارفرمای قبلیم بود که خیلی روی من حساب میکرد و قبولم داشت😐🙊😂

اووو چه دلو جرعتیییی خط کارفرماتتتتت😐😐😐😐

الهیی سر چی جدا شدین؟ نی نی سایتم تاثیر گذاشته بود تو تصمیمت برا طلاق؟ چرا طلاق گرفتی؟  چرا ح ...

اومده بود رو اکانت نینی سایت تاپیکامو خونده بود.بخاطر اعتیاد جدا شدم.همه گفته بودن طلاق بگیر...البته خودم تصمیم گرفتم و شاید یک درصد ولی بقیش نظر خودم بوده

اره دوستم داشت منم دوستش داشتم ولی نشد که بشه🥲

بعد از دوسال امسال نامزد کردم اگر خدا بخواد

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من