2777
2789

در حین و بعد ..... روی دستمال کاغذی خون میبینم پر.یودم نیستم وقتمم نیس چند ماهه ینی چمه نکنه سرطان رحم و دهانه رحمه من ۲۵ سالمه ینی بدبخت شدم رفت؟؟تورخدا اگر کسی اینجوری بوده تجربشو بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حین رابطه جنسی اگه کمی باشدت هم همراه باشه ممکنه دیواره رحم ریزش کنه وه موجب خون ریزی بشه.حتما به دکتر زنان مراجعه کن تا قطر دیواره آندومتر بررسی بشه.شاید رحمت دیوارش نازک باشه که ریرش میکنه.ولی در کل چیز نگران کننده ای نیست و با دارو حل میشه

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

خواهر وایسا یه لحظه بزار بفهمیم چی به چیه دیگه خودتو بکش. این چیا طبیعیه اگه بعد ۳ و ۴ ماه بعضیا رابطه داشته باشن ممکنه ، اگه هنگام انجام اتفاق بیوفته سردی رحم و خشکی واژن و شاید کیست هم داشته باشی . ولی درکل برو یه تست چیزی نیست خودتو سریع نکش

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
در حین رابطه جنسی اگه کمی باشدت هم همراه باشه ممکنه دیواره رحم ریزش کنه وه موجب خون ریزی بشه.حتما به ...

نه چندماهه بعد چیز رو دستمال خون میبینم فقط یکی دوبار نبوده که بگم اتفاقی بوده بعدشم تو سایت نوشته حطرناکه و باید پیگیری بشه

ممکنه زخم داشته باشی یا زگیل. برو دکتر معاینه کنه بهت دارو میده. دیگه برای این مساله چه حرفیه که میزنی؟ برای خیلیا این مورد پیش اومده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ممکنه زخم داشته باشی یا زگیل. برو دکتر معاینه کنه بهت دارو میده. دیگه برای این مساله چه حرفیه که میز ...

زگیل مگه دیده نمیشه؟من یه نقطه مث جوش زیرپوستی اونجا دارم همون اندازه مونده بدون درد میتونه اون باشه؟؟؟