2777
2789
عنوان

یه سایت میشناسم با بازی پول میده

682 بازدید | 6 پست

البته الان خیلی نیست ، فعلا ۵۰ تومن ولی به گفته خود سازنده ، فالوراش زیاد بشه مبلغ رو افزایش میده

آدم قابل اعتمادی هست ، پارسال پیشش طراحی سایت یاد گرفتم ، همین الانم رایگان آموزش میده بعدش هم پروژه میده 

البته چون آموزشش رایگانه اگه بخوای از خودش پروژه بگیری یه درصدی رو برای خودش برمیداره که اونو از اول مشخص می‌کنه

الانم تو سایت خودش که پروژه های کارآموزاش رو می‌ذاره برای فروش ، بازی آورده

فعلا فقط یه بازی هست ، بازی چهار رنگ یا همون UNO که برگرفته از بازی «هفت خبیث» هست

کاری به چگونگی بازی ندارم اما جایزه اینطوریه که شما میای ثبت نام میکنی و روزی تا سقف ده مرتبه میتونی بازی کنی و هر بار برنده بشی برات یه امتیاز ثبت میشه

آخر هر روز چک میشه امتیاز کی بالاتره و بهش اون مبلغ رو میدن ، و امتیاز برنده صفر میشه و باید دوباره بازی کنه تا امتیازاتش بیاد بالا ولی امتیاز شما تا وقتی نفر اول نشی صفر نمیشه

فعلا چون نفرات خیلی نیستن مبلغ کمه

ولی خود بازی هم جالب و سرگرم کننده هست

سایتش اینه :

https://hardworker.ir/

البته باید پیج اینستاشونو فالو داشته باشید و تو مشخصاتی که تو سایت وارد میکنید اسم پیج خودتون و شماره کارتتون رو بزنید

پیجشون هم اینه :

@hardworker.ir_projects

برای بازی هم تو همون سایتی که لینکشو دادم چنین صفحه ای می‌بینید که باید روی ورود به سایت بازی کلیک کنید

در آخر اینکه اگر خواستید شمارشونو میدم برای آموزش برنامه نویسی (Html , css , java script) که کاملا رایگان هست و به صورت فیلم های آماده از قبل میتونید از خودشون دریافت کنید ، در واقع تو همین سایتی که نشون دادم بهتون اکانت میدن که تو اون اکانت به کلیپ های آموزشی خودشون دسترسی پیدا میکنید و همه پروژه هایی که بعدا انجام میدید اونجا ثبت میشن

مال خودت باش
عه چه جالب من عاشق گیمم ولی همیشه من برای گیم پول خرج کردم 🤣این برعکسه

اینجا بازی هدفشون نیست ، برای تبلیغ کارشون این بازی رو راه اندازی کردن و گفتن جایزه بذارن تا بیشتر بتونن جذب کنن

مال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.