2777
2789

میخوام دعا های زیادی تو تاپیک بشه از ته قلب و از درون ما چون خدا در درون ماست هم تو قلبت بخواه هم اینجا بنویس تا ما هم دعا کنیم 

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدا میخوام ندای درونی منو بشنوه رونق توی کارم

سلامتی روحی و جسمی خودم و خانوادم و بده 

دلی نشکنم

با کلامم با رفتارم کسی و آزرده نکنم

پیشرفت کنم حال دلم خوب باشه درسم و خوب بخونم 

کسی چشم انتظار نمونه برای بچه، برای پول، برای ازدواج 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نمیدونم چرا حس میکنم نمیتونم دعا کنم برا برگشتنش نمیتونم 

اصلا انگار خفه میشم وقتی میخام دعا کنم🙂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

دعاکنید زودتربه حاجتم برسم 😪💔

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

از خدا میخوام هرکس که اومد توی تاپیکت به هرچی که میخواد و هرچی که توی دلش هست برسه 

برای خودمم عاقبت بخیری خودمو و بچه هامو میخوام و اینکه هیچوقت محتاج کسی نشم 

خدایا کاری کن آقای نوری رو فراموش کنم

طوری که اصلا انگار نمیشناسمش.دقیقا مثل دوسال پیش که تو کوچه دیدمش و بی تفاوت رفتم چون اصلا نمیشناختمش.

دعا کنید از ذهنم و از قلبم پاک بشه

خدا بخاد میشه 

مطمعنم

نمیدونم چرا حس میکنم نمیتونم دعا کنم برا برگشتنش نمیتونم  اصلا انگار خفه میشم وقتی میخام دعا ک ...

وااااای دقیقاااااااا اصلا دلم نمیخاد با اینکه می‌دونم همچنان حس دارم 

ولی خب از چشم افتاده را لایق دیداری دوباره نیست 

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!