یه مدت حجاب میزدم البته بدون چادر دوره ی نو بعد همه بهم میگفتن خودتو شبیه لبنانی ها کردی بعد گذشت و تغییر کردم و برداشتم الان باز میخام بزنم روم نمیشه چند باری هم زدم همینجوری بهم میگفتن به به باااحجااب شدی و..یه سری اذیت ها نمیدونم چ کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم زمانی این پوشش رو انتخاب کن که خودت به این باور رسیدی که این بهترین پوششی هست که میتونی داشته باشی ،چون تا وقتی خودت رو باور نکردی نمیتونی از تیکه هایی که میندازن بهت یا بی احترامی هایی که ممکنه بهت بکنن بگذری و این مسئله باعث سست شدنت میشه ، اما وقتی بهش ایمان اوردی با افتخار بپوش و هرکس هرچی بهت گفت بگو من بهترین حالت خودمم
اگه بهش ایمان داری چه اشکالی داره خیلی هم عالیه حجابتو از قبل بهتر کن البته یدفعه تغییر خیلی تو چشم میاد ولی میتونی کم کم اضافش کنی وسعی کنی یجوری باشه که خیلی جلب توجه نکنه اینجوری از حرفوحدیثشونم درامان میمونی یا لااقل کمتر میشه اگرم گفتن عه با حجاب شدی بگو اگه خدا بخواد اره خیلی دوست دارم با حجابتر باشم چه اشکالی داره