2777
2789
عنوان

برادرشوهرم شده هووم

381 بازدید | 6 پست

درمونده شدم شوهرم یه برادرکوچکتر داره ۱۹سالشه انگارهووی منه بخدا..مثلاچندروزپیش یه گوشی گرفت۱۵ میلیون..بااینکه وضعمونم خوب نیست وواسه بچه هایه تیکه لباس عیدبه عیدنمیخره اونم ارزونترینا..هرچی گفتم بده من باگوشی من عوض کن نداد روزبعدهمینجوری دادداداشش بااینکه گوشی قبلیشم خودش گرفته بود۶تومن۵سال پیش.خیییلی ادامه داره بگم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ خونتون جدانیست

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
مگ خونتون جدانیست

چرا ولی هررروز میره اونجانزدیکیم اصلاماروبیرون نمیبره فقط بااون میخوادوقت بگذرونه..صبح تاشب تواینستافیلم میفرسته یاتودیواربراش دنبال ماشینه بااینکه اون عین خیالش نیست..

بگو

یامثلا سرسفره واسش لقمه میگیره اونم دومترقدشه..بچه هانمیزاره دست بهش بزنن صبح تاشب باداداشش رویه بالشته..نمیدونم بخدا دارم روانی میشم خیییلی زیاده بخوام بگم کلاازماوخودش میزنه واسه اون ..اونم چه داداشی انقدچندشه هیچکی خوشش نمیادازش حتی خواهراش این نمیدونم چراانقدعاشقشه