2777
2789
عنوان

لطفا هرکس از گوشی سر درمیاره بیاد

215 بازدید | 25 پست

بچه ها چند روزه گوشیم خودش واسه یه شماره ناشناس پیام ارسال میکنه . روز اول فکر کردم کسی پیام داده گفتم شما بعد مسدود کردم . بعد دوباره پیام اومد با اینکه مسدود بود نگاه کردم دیدم نه از گوشی خودم ارسال شده . با شماره تماس گرفتم همش میگه خاموشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای میترسم .باید چیکار کنم

عزیزم پیامی که گفتی ارسال شده از گوشیت از طریق پیام رسان های مجازی بوده یا اس ام اس ؟

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

مبشه یه اسکرین شات بفرستی؟ 

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻
اس ام اس عزیزم

بهترین راهش اینه به یه هکر یا حداقل یه موبایل فروشی مطمعن ببری گوشیتو نشون بدی و قضیه رو بگی ، ولی تا جایی که من می‌دونم امکان نداره گوشی خود به خود برای کسی پیام ارسال کنه اصلا همچین باگی وجود نداره توی گوشی ، پیام رسان های ایرانی رو زیاد دیده بودم هک میکنن ولی از طریق اس ام اس نه! این یعنی کل گوشیت احتمالا هک شده و خب اینم کار هرکسی نیست 😐 فعلا واسه اطمینان عکسای شخصیت و به یه گوشی دگ منتقل کن چیزای شخصی که میتونن ازشون سو استفاده کنن مثل رمز کارتای بانکیت و ... همه رو پاک کن از گوشی

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

چه پیامی میفرستی؟ 

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻
دفعه ی اول یه نقطه بود بعدش ۲ بعدش سلام همین یک ساعت پیشم نقطه

گوشی رو حتما به یه موبایل فروشی ببرید 

وای همونی گفتی یکی بهم پیام داده شوهرت اومد خونه جیب شلوارشو بگرد؟ بعدم شماره خاموشه؟

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔