2777
2789
عنوان

شوهرم بعد چهار ماه اومد دو سه روز دیگه هم بر میگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 44 پست
شماره بیمه اش رو داری؟ از اونجا نگاه کن ببین کدوم شرکت کار میکنه؟

نه ندارم اصلا نمی‌دونم بیمه رد کردن براش یا نه میگه بیمه آتش سوزی و حوادث خاص داریم الان که کاراموزیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گمرک منازل سازمانی داره شماهم برید 

بهشون خوابگاه دادن چهار پنج نفری اونجان میگه کارم بگیره کوچ میکنیم ولی تا عید باید باز تنهایی تحمل کنم دلمم شور میزنه

بهشون خوابگاه دادن چهار پنج نفری اونجان میگه کارم بگیره کوچ میکنیم ولی تا عید باید باز تنهایی تحمل ک ...

خدا خیرش بده که زحمت میکشه 

مثبت فکر کن

چند ماه چند ماه نیاد که نمیشه سربازها رو زود تر مرخصی میدن

لااقل ماهی 3 روز بیاد

خیلی کم میدن. شرکت هرمی بود بیشتر میگرفت. صبر کن یه ماه میفهمی. ولی گناه داره بذار بره کار کنه 

چی میگی خواهر چهار ماهه صبر کردم صبرم سر اومد انقد گریه کردم تا برگشته بچم بستری شده بود یک هفته تو بیمارستان تنها بودم من گناه ندارم؟

خدا خیرش بده که زحمت میکشه  مثبت فکر کن چند ماه چند ماه نیاد که نمیشه سربازها رو زود تر مرخصی ...

نمیاد الان هم نمی‌خواست بیاد اولش گفت ماهی سه روز مرخصی داره خودش تبریزه ما مشهد گفت فقط دو روز رفت و برگشتمه برای چند ساعت ارزش نداره هر سه ماه میام 

نمیاد الان هم نمی‌خواست بیاد اولش گفت ماهی سه روز مرخصی داره خودش تبریزه ما مشهد گفت فقط دو روز رفت ...

فقط میتونم آرزوی سلامتی براش کنم

و صبر برا شما که ان شالله زودی جمع خانوادگی دور هم جمع بشه

به احتمال زیاد شرکت هرمی هست ، توجه کنید هیچ شرکت پتروشیمی یا نفتی هیچ زمان از شما نمی‌خواهند که لپتاپ بخرید صد در صد کلاه ب رداری هست مراقب همسرتون و پولتون باشید به همسرتون بگید با این شرکت دروغگو و کلاه ب ردار همکاری نکند .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)