2777
2789

من پدرم فوت کرده

2 سال شده ازدواج کردیم و سال قبل رفتیم خونه پدرشوهرم 

اما دلم به حال مادرم میسوزه گناه داره تنهاست و چشم انتظاره، هیچ کدوم از خواهر برادرام هم نمیرن

به شوهرم میگم بیا حداقل برا شام بریم خونه بابای تو بعد ساعتا 9 بریم برا شب نشینی خونه مامان من 

اونم قبول کرده

اما پدر شوهرم آدم خیلی زورگوییه، یه جورایی عین پدر سالاره، بهش بر میخوره نریم یا ساعتای 9 پاشیم، نمیدونم چیکار کنم

هیچجا

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قبل با پدر شوهرت صحبت کن و شرایطو بگو

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

کاش من برم خونه مادرت هیچ کس خوشش نمیاد شب یلدا بریم خونشون

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

خواهرم دعتمون کرده، تولد داداشمم هس، شوهرمم گفته خونه مامانش دعوتیم، ولی من دوس دارم پیش خانواده خودم باشم🙈

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

من پدرشوهر مادرشوهرم فوت شدن از اول ازدواج خونه ی مامانمم ولی خواهربرادرام ی سال درمیون میان خونه مامانم 

شمام از اول عادتشون بده ی سال اخم و تخم میکنه پدرشوهرت بعد عادی میشه مادرتون هم حق داره

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔

قشنگ مصمم بگو به مامانم گفتم شب میایم پیشت باید بریم چشم انتظاره.من اوایل هی مراعات میکردم بعد توخونه دعوا میکردم و چن روز قهر.چن باری رک گفتم بهشون الان چیزی نمیگن.نذار خدایی نکرده بعدا حسرتش به دلت بمونه.تصمیمت منطقیه.غیرمنطقی نیست ک بخوان اعتراض کنن

کاش من برم خونه مادرت هیچ کس خوشش نمیاد شب یلدا بریم خونشون

مثل من .البته من خودمم دوست ندارم برم خونه کسی چون طوری رفتار میکنن که کوفتمون میشه حتی اگه تمام ۶زینه هارو شریکی بدیم