2777
2789

سلام خوشگلم، آخه کی با یه بار درد بیماری بدی میگیره؟ شاید زخمه یا رفلاکس و...

هرچیزی رو اولش پیگیر باشی و تشخیص داده بشه، درمانش راحته

نمیخوام نفوس منفی بزنم ولی مادر منم به بهانه اینکه حوصله دکتر رفتن و دارو خوردن ... ندارم 5سال فرصت سوزی کرد و یه مشکل ساده تبدیل شد به سرطان

انقدر برا خودش و ما زجرآوره که من رسالت خودمو آگاهی رسوندن به بقیه قرار دادم و مادام کلمه معده رو سرچ میکنم و کامنت میزارم که کسی تجربه ما رو تجربه نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر مشکلت مثلا میکروب معده یا کمبود ویتامین اینا نیست یا مشکل قلبی نیست و اعصاب است باید با رو ...

چون منم از پانیک معده ام بهم ریخت و با داروی معده درمان نشد الان رفتم روانپزشک چون هر کاری کردم خوب نشد دارم با روانپزشک و دارو پانیک و اضطراب را درمان میکنم منظورم اینه اگر پانیکت درمان نکردی و مشکلاتی در روده و معده برات ایجاد شده فقط باید پانیکت درمان کنی و علت اصلی یعنی استرس و اعصاب را درمان کنی. 

سلام خوشگلم، آخه کی با یه بار درد بیماری بدی میگیره؟ شاید زخمه یا رفلاکس و... هرچیزی رو اولش پیگیر ...

علائم مادرتون چی بود عزیزم

خدا شفاشون بده

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
علائم مادرتون چی بود عزیزم خدا شفاشون بده

ان شاءالله، متشکرم از دعای خیرتون

مادرم هلیکوباکتر داشت + سالی یکی دوبار درد شدید دور ناف: برا هلیکوباکتر دارو خورده و آزمایش خونش منفی شد(درمان نشده بود و جواب قطعی درمان با تست تنفسیه) درد دور ناف هم به اشتباه به مسمومیت غذایی نسبت میدادن

رفلاکس داشت نه چیزی که عموم ترش کردن میدونن، بلکه ترشح پشت حلق ، سنگ لوزه و سرفه

هر بار یه مشکل cbc و کم خونی داشت: انواع قرص آهن میدادن، وقتی میخورد معده درد میگرفت و کمبود آهنش هم رفع نمیشد : مشکل از سوجذب معده بود نه کمبود آهن غذا که دکترا تشخیص نمیدادن

ان شاءالله، متشکرم از دعای خیرتون مادرم هلیکوباکتر داشت + سالی یکی دوبار درد شدید دور ناف: برا هلیک ...

تو بلع مشکلی نداشتن؟

مثلا حس کنن چیزی تو گلوشون گیر کرده؟

واقعا گیر نکنه ها ولی بعد غذا مثلا حس کنن لقمه تو گلوشونه؟

سلام خوشگلم، آخه کی با یه بار درد بیماری بدی میگیره؟ شاید زخمه یا رفلاکس و... هرچیزی رو اولش پیگیر ...

من زیاد معده درد میگیرم

۲۳ سالمه

ولی استفراغ و اینا ندارم

و اینک همش حس میکنم بعد غذا لقمه هنوز تو گلومه حس بدیه

عکس مری انجام دادم نرمال بود ولی اندوسکوپی معده و مری انجام ندادم

یکسال و نیمه این علائم رو دارم خیلی نگرانم خدای نکرده بیماری بدی باشه😭😭جدیدا رفتم دکتر دارو داده برا معده یکم بهتر شدم نسبت ب قبل ولی باز نگرانم

اها اینم بگم

شدیدا رفلاکس دارم شدیدااااا

هرروز باید دارو بخورم قرص امپرازول

اگ‌نخورم رفلاکس بیچارم میکنه