2777
2789

بچه ها یه شامپوی خیلی خیلی خیلیییی خوش بو بهم معرفی کنید که بوش تا فردای بعد حموم هم بمونه

جوری که بوش توی اتاق بپیچه 🫠

برا موی چرب یا مناسب همه موها 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

عطر موووووو  

خالقِ‌زیبای‌ِمن؛ دلم می خواد بغلت کنم ببوسمت و بگم خییییلی ممنون بابت توجهت!  با این بیماری توجهت و به من نشون دادی. همه جوره شاکر هستم و میپرستمت. شکرت، مهربون خدااااا 😍😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپو داروگر🐸🤣🤧

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...

رو شامپو ایرانی حساب وا نکن،شامپو سایوس،کلاسیک هداند شولدرز،ایوروشه،

یادش بخیر چندسال پیش کلوران بود میزدم بوش تو حموم پخش میشد ی بوی خوبی میداد موهام 

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
بشاشم تو موهات بوی خوب میگیره🤣🤣🤣🤣

پشت گوشیی که اینقدر گنده گوزی میکنی شب جمعست خبرم نداری الان ننت زیر چندنفره 

د اخه کونی تو پشتتو بکنی بهمون اندازه یه کله سوراخه بس گذاشتن درت 

یکم دیگه تعلیقت میکنن پاره میشی 

کدام شهری. ؟؟؟؟   حضوری بیا  کسسس ننه کسی که نیاد

شهری که کل مرداش یه دور با ننت حال کردن🩷 دلم برات میسوزه 

دیگه هم جوابتو نمیدم فشار بخور😂

تاپیکتو چرا قفل کردی عجیجمم؟؟😂 😂 حیوان آزار سادیسمی میره مرغ و جوجه میخره عذابشون میده،راستشو بگو تا الان چند تا کشتی؟خااااک برسرت کنن مریضض

حالااینم قفل کن😂

خوشحالمممم شکرت خدا😁🤗😍

تاپیکتو چرا قفل کردی عجیجمم؟؟😂 😂 حیوان آزار سادیسمی میره مرغ و جوجه میخره عذابشون میده،راستشو بگو ...

اگه این حیوان ازاریه پس باشه منم حیوون ازار 😂 دهن به دهن من نشو که یه حیوون دیگه ازار نبینه 

بیا توام اضافه شو بشون که به لیست حیوونایی که کشتم اضافه شی 

😂 اگه توام اندازه حیوون خونگیای من محبت و توجه دیده بودی الان اینقدر عقده هاتو خالی نمیکردی بیای بقیه تاپیکارو بگردی زر زر کنی 

قفل نمیکنم که ببینم باز چه ککه خوری میخای بکنی 💆‍♀️💋 گوزو